ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 7 - περίληψη

Ο Σελίμ εγκλωβισμένος στα βρόμικα σχέδιά του
pic
13/01/2021 - 09:00

Ο Βατορλού πηγαίνει στο καφενείο και κερνάει όλους τους θαμώνες, προκειμένου να τους πάρει με το μέρος του. Την ίδια στιγμή, ο Ισά πέφτει στην παγίδα που του έστησε ο Γιαμάτς.

Η Σενά ζητά άδεια για να πάει την Ακσά στο κομμωτήριο. Εκεί γνωρίζει μια νέα γυναίκα, που μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά και εργάζεται ως πόρνη. Οι δυο τους γίνονται φίλες από την πρώτη στιγμή και η Σενά αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τη βοηθήσει. Ο Γιαμάτς πηγαίνει τον Ισά στον πατέρα του και του αποδεικνύει ότι αυτός είναι ο προδότης. Του ξεκαθαρίζει, όμως, ότι δεν πρόκειται να τον σκοτώσει, αφού αυτό που θέλει μόνο είναι να του δώσει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζει. Εν τω μεταξύ, το αίτημα του Σελίμ να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Βατορλού δεν γίνεται δεκτό από το μεγάλο αφεντικό. Επιστρέφοντας δε στο σπίτι, τον περιμένει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη. Ο Γιαμάτς του ανακοινώνει ότι βρήκαν τον προδότη και είναι ο Ισά. Η αγωνία του μεγαλώνει όταν μαθαίνει ότι ο αδελφός του δεν έχει σκοπό να τον σκοτώσει. Ο Σελίμ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι σίγουρος πλέον ότι πολύ σύντομα ο Γιαμάτς θα καταλάβει ότι υπάρχει και δεύτερος προδότης και θα ανακαλύψει τη δράση του. Η Σενά έχει μπει για τα καλά στο μάτι της πεθεράς της. Μάλιστα, όσο η Σουλτάν συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να την έχει του χεριού της, όπως τις υπόλοιπες νύφες της, τόσο πιο έξαλλη γίνεται μαζί της.

Ο Γιαμάτς ζητά τη βοήθεια του πατέρα του για την επόμενη μεγάλη δουλειά, που ετοιμάζουν. Ο Ιντρίς αναλαμβάνει να την οργανώσει μαζί με τον Εμί και τον Πασά. Ο Σελίμ ψαρεύει τον Μεκέ, μαθαίνει πού κρύβει ο αδελφός του τον Ισά και πηγαίνει εκεί, με σκοπό να τον βγάλει από τη μέση. Η ιστορία με τα παιδιά που είχαν αγοράσει ναρκωτικά από το τσιράκι του Βατορλού αποκαλύπτεται, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση. Εκείνος, θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό, τον παραδίδει στη γειτονιά. Ο Γιαμάτς δίνει εντολή να μην τον σκοτώσουν, αφού σκοπεύει να μάθει πληροφορίες από αυτόν. Και πράγματι, λίγο αργότερα, του αποκαλύπτει ότι οι άντρες του Βατορλού σκότωσαν τον πατέρα του Ντογουκάν και φρόντισαν να ρίξουν το έγκλημα σε εκείνον.

Ο Γιαμάτς συνειδητοποιεί ότι, εκτός από τον Ισά, υπάρχει κι άλλος προδότης στην ομάδα. Ο Σελίμ, από την άλλη, πηγαίνει στο δικηγόρο και του δίνει όλες τις πληροφορίες για τη δουλειά που ετοιμάζει η οικογένειά του. Θέλοντας, μάλιστα, να καλύψει τα νώτα του, πηγαίνει στη συνέχεια στον αδελφό του. «Αν πάει κάτι στραβά με το φορτίο, τότε προδότες θα είναι ο Εμί και ο Πασά», του λέει και τον διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον βοηθήσει. Η ημέρα της παράδοσης φτάνει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Βατορλού στο καφενείο ψάχνει για συμμάχους. 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO