ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 7 - περίληψη

Το ύπουλο σχέδιο της Γιλντίζ.
pic
13/01/2021 - 09:00

 

Η Γιλντίζ καταφέρει πολύ εύκολα να… ξεφορτωθεί την όμορφη Ντουιγκού, ώστε να μην της αρπάξει μέσα από τα χέρια τον Χαλίτ. Και μάλιστα, χωρίς καν η άτυχη γραμματέας να καταλάβει ποιος στην πραγματικότητα την «έφαγε»… Πολύ απλά, η Γιλντίζ κάνει τη Ζερίν (δεύτερη σύζυγο του Χαλίτ και μητέρα της Λιλά) να πιστέψει ότι η Ντουιγκού έχει επικοινωνία με την Εντέρ. Στη συνέχεια, η Ζερίν, που έχει ακόμη επαφές με τον Χαλίτ, τον πείθει ότι η Ντουιγκού είναι άνθρωπος της Εντέρ, έτσι εκείνος αμέσως την απολύει! Τώρα πια η Γιλντίζ είναι ελεύθερη να φλερτάρει τον Χαλίτ με την άνεσή της. Εκείνος δε είναι ολοφάνερα γοητευμένος μαζί της. Του αρέσει που του αντιστέκεται, που δεν δέχεται να βγει μαζί του «θαμπωμένη» από τα πλούτη του, γιατί ψάχνει για τον έναν και μοναδικό κι όχι να γίνει μια ακόμη κατάκτησή του. Μάλιστα, κάποια στιγμή, της εξομολογείται: «Σκέφτομαι, καμιά φορά, να είχα μια απλή ζωή. Με αγάπη, χωρίς απαιτήσεις, ψέματα και ίντριγκες. Με μια γυναίκα δίπλα μου, που να μπορώ να εμπιστευτώ…». Κι ενώ το σχέδιό της πηγαίνει περίφημα, φτάνει στη εταιρία η Εντέρ, τη βλέπει να δουλεύει εκεί και κάνει σκηνή μπροστά σε όλους τους εργαζόμενους! Αρχίζει να φωνάζει ότι είναι μια «ενοικιαζόμενη γυναίκα» και ότι έχει ύπουλο σχέδιο.

Ο Χαλίτ παρεμβαίνει και διώχνει την Εντέρ, ενώ καλεί τη Γιλντίζ στο γραφείο του για να μιλήσουν. Εκείνη του εξηγεί ότι η Εντέρ ξεσπά όλη την οργή της πάνω της και ότι τα πράγματα έχουν γίνει όπως του τα είπε. Η Γιλντίζ τον πείθει για την ειλικρίνειά της, όμως η ίδια ξέρει ότι μέσα του υπάρχει ο σπόρος της αμφιβολίας. Έτσι σκέφτεται να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και τον ταρακουνήσει ώστε να της κάνει πρόταση. Για το σκοπό αυτόν, ζητά τη βοήθεια της Σενγκιούλ, η οποία θεωρεί την κίνηση αυτή παρακινδυνευμένη, όμως παρ’ όλα αυτά δέχεται να τη βοηθήσει και της γνωρίζει τον ξάδελφό της τον Σερντάρ.

Ο Αλιχάν καλεί τη Ζεϊνέπ για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι του. Αν και περνούν όμορφα, εκείνη επιμένει να σταματήσουν να βλέπονται εκτός εταιρίας… Το επόμενο πρωί, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο γραφείο και διαπιστώνει ότι ο Αλιχάν την έχει παραγκωνίσει και χρησιμοποιεί τη Γιασεμίν ως γραμματέα του. Μάλιστα, το γεγονός κάνει εντύπωση ακόμη και στον Χακάν και του το σχολιάζει. Ο Αλιχάν του απαντάει, εκνευρισμένος, ότι δική του είναι η εταιρία και θα συνεργάζεται με όποιον θέλει.

Η Γιασεμίν ζητά από τη Ζεϊνέπ να πάει στο αεροπλάνο της εταιρίας για να πάρει κάποια έγγραφα, που έχει ξεχάσει εκεί ο κύριος Αλιχάν. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει, όμως διαπιστώνει ότι πρόκειται για… παγίδα! Ο Αλιχάν την «απάγει» και την πηγαίνει στην Αντάκια για να δει τη Σήραγγα του Τίτου, που τόσο πολύ ήθελε και δεν είχε πάει ποτέ στη ζωή της. Περνούν υπέροχα και γυρίζουν πολύ αργά. Η Ζεϊνέπ είναι επιφυλακτική, αλλά στο τέλος πέφτει στην αγκαλιά του Αλιχάν. Η Λαλ δεν βρίσκει πουθενά τον Αλιχάν και ανησυχεί πως έχει βρει άλλη. Ο Χακάν την καθησυχάζει, όμως παράλληλα κάνει μια μίνι έρευνα και ανακαλύπτει ότι ο φίλος του έχει φύγει με το αεροπλάνο, έχοντας μαζί του τη Ζεϊνέπ…

Ο Τζανέρ φτάνει στη γειτονιά της Γιλντίζ και προσπαθεί να «ψαρέψει» πληροφορίες για τη μεγάλη αντίζηλο της αδελφής του. Έτσι μαθαίνει από μια γειτόνισσα ότι η Γιλντίζ ζει με την αδελφή της σε ένα διαμέρισμα και έχουν μια μητέρα που ζει στην Μπούρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Γιλντίζ καταφέρνει να κάνει τον Χαλίτ να απολύσει τη γραμματέα του.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO