Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ - dvd 13 - περίληψη

Ιρφάν και Εγκεμέν στο έλεος του Σουλεϊμάν.
pic
13/01/2021 - 09:00
Κι ενώ οι δύο φίλοι ψάχνουν διέξοδο, η Αϊσέ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο στόχο της…

Η Ντεμέτ λέει όλη την αλήθεια στην Ιλάι για τη συνεργασία της με την Κουντρέτ κι έτσι εκείνη σιγουρεύεται ότι η γυναίκα του Σουλεϊμάν ευθύνεται για την έκρηξη στο γραφείο της. Αυτήν τη φορά, βέβαια, είναι αποφασισμένη να μην το αφήσει να περάσει έτσι.

Ο Σουλεϊμάν δείχνει με πράξεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει, σκοτώνοντας τον τύπο που ξυλοκόπησε ο γιος του, μπροστά στον Ιρφάν και τον Εγκεμέν! «Ξέρετε γιατί πέθανε αυτός ο άνθρωπος; Επειδή με εξαπατήσατε. Αν δεν είχατε εκβιάσει εμένα και το γιο μου, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ακόμη ζωντανός. Πέθανε εξαιτίας σας. Εσείς γιατί είστε ακόμη ζωντανοί; Επειδή μου χρωστάτε δέκα εκατομμύρια!», τους λέει. Εκείνοι φεύγουν σοκαρισμένοι από το εστιατόριο και σίγουροι ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί του. Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τον Ιρφάν, επιστρέφοντας στο νοσοκομείο. Η Εντά τον ενημερώνει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας του γιου τους και είναι καθαρά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Χακάν, που έρχεται αντιμέτωπος με το μένος του πατέρα του. «Δεν έχω πλέον ελπίδα για σένα. Και μην τυχόν πατήσεις το πόδι σου στην εταιρία. Μείνε μακριά από την Babil», του λέει ο Σουλεϊμάν.

Ο Ιρφάν προσπαθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να μη βρεθεί μπλεγμένη και η οικογένειά του με τον Σουλεϊμάν. Και τον βρίσκει. Αποφασίζει, αφού πρώτα καλύψει όσους εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση, να παραδοθεί στην αστυνομία ως ο μόνος υπαίτιος για την απάτη. Όταν, όμως, ανακοινώνει το σχέδιό του στον Εγκεμέν, εκείνος, που έχει γλυκαθεί στο χρήμα, αντιδρά.

Παράλληλα, η Ιλάι αποδεικνύει στον Σουλεϊμάν ότι η γυναίκα του κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της και του ζητά να χωρίσουν. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι του και κάνει φασαρία στην Κουντρέτ. Πάνω στον καβγά, την πιάνει από το λαιμό, προκαλώντας την αντίδραση του Χακάν, που για πρώτη φορά σηκώνει το ανάστημά του απέναντι στον πατέρα του και υπερασπίζεται τη μητέρα του. Όσο για την Κουντρέτ, θυμίζει για μία ακόμη φορά στον άντρα της ότι μπορεί να το παίζει πλούσιος μόνο χάρη στην περιουσία του πατέρα της. «Δεν θα επιτρέψω να ξοδευτούν τα λεφτά μου σε πόρνες», του ξεκαθαρίζει.

Ο Ιρφάν, που προχωρά κανονικά το σχέδιό του, ετοιμάζει την αίτηση διαζυγίου. Τη βρίσκει, όμως, κατά λάθος η Εντά και νομίζει ότι είναι εξαιτίας της Ιλάι. Έτσι αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για την απάτη που έχει στήσει, ενώ της εξηγεί ότι το κάνει μόνο για να προστατέψει εκείνη και το γιο τους.

Η Αϊσέ πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Χακάν και καταφέρνει να τρυπώσει στο γραφείο του πατέρα του, όπου ανακαλύπτει το ραντεβού που έχει κλείσει ο Σουλεϊμάν για την παράδοση του παράνομου εμπορεύματος. Κι ενώ στην αστυνομία ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιχείρηση, ο Σουλεϊμάν στέλνει τον Ιρφάν στη θέση του...

Ο Ιρφάν ομολογεί στην Εντά όλη την αλήθεια για την απάτη που έχει στήσει

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO