Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 17 - περίληψη

O Αλί σε έξαλλή κατάσταση...!
pic
13/01/2021 - 09:00

Πόσο εύκολο είναι τελικά να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι διαφορές όταν υπάρχει έρωτας; Όλα δείχνουν ότι ο Αλί παρά τις προσπάθειές του δεν καταφέρνει να αφήσει πίσω τις φοβίες του και έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει με τη Ναζλί και να αφοσιωθεί στην ιατρική. Για να μπορέσει να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα, μετακομίζει από το σπίτι που έμενε, και όταν η Ναζλί το συνειδητοποιεί η θλίψη της είναι μεγάλη. Παράλληλα και ο Φερμάν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Αλί δεν καταφέρνει να αφήσει πίσω τις φοβίες του.

Ο χωρισμός του με την Μπελίζ φαίνεται να του έχει στοιχίσει, αλλά η μεγάλη έκπληξη έρχεται και στα επαγγελματικά. Ο Ταζνού αποφασίζει να κάνει υπεύθυνη χειρουργείου τη Φερντά. Αυτή του η απόφαση ξυπνά άμεσα μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη Φερντά και τον Φερμάν και ξεκινά ένας αγώνας για το ποιος θα επικρατήσει στην κλινική. Ο Φερμάν πληγώνεται ανεπανόρθωτα και θεωρεί πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό που συνέβη φέρει και η Μπελίζ. Πιστεύει ότι όλο αυτό το έκανε εκείνη προκείμενου να τον εκδικηθεί για τη σχέση τους. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ντορούκ βάζει συνεχώς λόγια στη Ναζλί για τον Αλί. Της τονίζει συνεχώς πως ο Αλί δεν έχει τα ίδια συναισθήματα με εκείνη, καθώς έχει προχωρήσει πια τη ζωή του δίχως να στενοχωριέται για τη χαμένη τους σχέση.

Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Ο Αλί μπορεί να φαίνεται αποφασισμένος, αλλά το νέο ξεκίνημα δεν είναι τόσο εύκολο γι’ αυτόν. Το σπίτι που νοίκιασε για να βρεθεί μακριά από την Ναζλί είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο. Βρίσκεται σε μια περιοχή με περισσότερο θόρυβο και η πολυκατοικία έχει ξένους ένοικους. Μάλιστα, την πρώτη μέρα που νοίκιασε το διαμέρισμα μια νεαρή γειτόνισσα εισέβαλε στο σπίτι για να κοιμηθεί εκεί.

Όπως του εξήγησε, αυτή ήταν μια συνήθεια που διατηρούσε με τον προηγούμενο ένοικο. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Αλί, ο οποίος καλείται να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και να δημιουργήσει καινούργιες διαπροσωπικές σχέσεις. Και ενώ οι αλλαγές έρχονται σαν βόμβα στη ζωή όλων, τα σοβαρά περιστατικά δεν σταματούν ποτέ στην κλινική Μπερχαγιάτ. Ο Αλί, συγκεντρωμένος πλέον στο καθήκον του, μπόρεσε να διορθώσει το ιατρικό λάθος που είχε κάνει και τελικά έσωσε τη ζωή του ασθενή που κινδύνευε.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO