ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 29 - περίληψη

Η Απαγωγή και η Πρόταση Γάμου…!
pic
13/01/2021 - 09:00

Ο Τοπράκ γίνεται έξαλλος όχι γιατί ο Τσινάρ επιστρέφει με τη Γιεσίμ στην πλάτη, αλλά γιατί ο Γιαλίν φεύγει έχοντας την Ντεφνέ στον ώμο! Ο Τσινάρ επιμένει πως τον άφησε να πάρει την αδελφή τους για να μιλήσουν και να τα ξαναβρούν, την ώρα που ο Γιαλίν ενημερώνει τον Ντενίζ ότι είναι με την Ντεφνέ και ζητά να μιλήσει στον Πολάτ. Ο Ντενίζ ρωτά την αδελφή του, τη Νεχίρ, πότε πρόλαβε να προκαλέσει μπελάδες και η Ασλί σχολιάζει πως είχε δίπλα της έναν μπελά, εννοώντας τον Πολάτ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Γιαλίν και Τσινάρ σε ρολό απαγωγέων.

Ο Γιαλίν λέει στον τελευταίο ότι αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του και να μιλήσει με την Ντεφνέ. Για αυτόν το λόγο, οι δυο τους θα λείψουν για κάποιο διάστημα και θα γυρίσουν όταν θα τα έχουν πια ξαναβρεί, γεγονός που κάνει τον Πολάτ έξαλλο. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιαλίν πηγαίνει την κοπέλα στο εξοχικό του θείου του και της λέει πως θα φύγουν από εκεί όταν θα έχουν γίνει ζευγάρι. Στο μεταξύ, ο Τσινάρ λέει στη Λεϊλά πως θα περάσει το πρώτο βράδυ με τη γυναίκα του στο δωμάτιό της... μόνο που η Γιεσίμ δεν του επιτρέπει να κοιμηθεί στο κρεβάτι και έτσι στρώνει στο πάτωμα! Την επομένη, ο Πολάτ τσακώνεται μαζί του και τον κατηγορεί ότι ασχολείται με το διαμέρισμά του και όχι με την Ντεφνέ, που παραμένει εξαφανισμένη.

Ο Τοπράκ από την πλευρά του συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο και το ίδιο κάνει και ο παππούς Σουρεγιά στη βίλα των Αράς. Ο Τοπράκ λέει στους νεόνυμφους ότι θα μείνουν στο διαμέρισμα της Ντεφνέ μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση, ενώ ο Σουρεγιά είναι ξεκάθαρος: ζητά από τον Ντενίζ να βρει τον Γιαλίν για να στείλουν την Ντεφνέ πίσω στην οικογένειά της και λέει στη Νεχίρ να ξεχάσει την επιστροφή στην Αμερική! Ο Τοπράκ στρέφεται στον Αντέμ για βοήθεια και αυτός του ζητά να τον αποκαλεί Γιασάρ, γιατί με αυτό το όνομα συστήθηκε στη Χαμπιμπέ στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο μεταξύ, ο Σουρεγιά έρχεται να πάρει την εγγονή του, αλλά η Γιεσίμ αρνείται να αφήσει τον Τσινάρ. Στο εξοχικό, ο Γιαλίν λέει στην Ντεφνέ ότι, αν και πλήγωσαν ο ένας τον άλλο, μπορούν να τα διορθώσουν όλα. Αυτή, όμως, του απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί ήρθε κοντά της όταν εκείνη είχε παραιτηθεί πια από την αγάπη τους. Πληγωμένος ο Γιαλίν την αφήνει να σκεφτεί αν στ’ αλήθεια μπορεί να παραιτηθεί από αυτόν, την ώρα που ο Πολάτ πηγαίνει στη βίλα των Αράς για να δει τη Νεχίρ, αλλά μαθαίνει ότι είναι τιμωρημένη. Έτσι, αναγκάζεται να σκαρφαλώσει στο δωμάτιό της και υπόσχεται να της δώσει το διαβατήριο αν βρει πού βρίσκονται ο Γιαλίν με την αδελφή του.

Όταν η Νταμλά βλέπει τον Ντενίζ στεναχωρημένο, του αποκαλύπτει πως ξέρει ότι η Εζγκί έφυγε γιατί της έστειλε μήνυμα. Στο μεταξύ, ο Γιαλίν επιμένει. Προτείνει στην Ντεφνέ να σταματήσουν τα παιχνίδια και να είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνη του απαντά ότι φοβάται πως θα την εγκαταλείψει στο πρώτο λάθος που θα κάνει. Όταν αυτός επικοινωνεί κάποια στιγμή με τον Ντενίζ, η Νεχίρ κρυφακούει και μαθαίνει αυτό που θέλει. Έτσι, το επόμενο πρωί πηγαίνουν μαζί με τον Πολάτ στο ξενοδοχείο που μένει η Σεντέφ για να μάθουν πού βρίσκεται το εξοχικό του αδελφού της. Την ίδια στιγμή, ο Γιαλίν ανοίγει το δωμάτιο στο οποίο κρατούσε κλειδωμένη την Ντεφνέ και της λέει πως μπορεί να φύγει.

Εκείνη, όμως, αρνείται και έτσι αυτός γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι που σκάλισε σε ένα κομμάτι ξύλο! Όμως τη ρομαντική σκηνή διακόπτει ο Πολάτ ο οποίος του επιτίθεται.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO