ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - dvd 6 - περίληψη

Η Γιλντίζ επιστρέφει στην εταιρεία του Χαλίτ, αλλά δεν είναι όπως τα περίμενε!
pic
06/01/2021 - 10:30
Μετά το φιλί που ανταλλάσσει με τον Αλιχάν, η Ζεϊνέπ δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον εργοδότη της, το επόμενο πρωί. Μπαίνει, λοιπόν, στο γραφείο του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και του διαβάζει τη λίστα με τα επαγγελματικά του ραντεβού. Εκείνος την ακούει προσεκτικά και της ζητά πολύ απλά να συμπληρώσει ένα ακόμη ραντεβού: για δείπνο, στις 20.00, μαζί της!
Η Γιλντίζ ευχαριστεί τον Χαλίτ που την υπερασπίστηκε στο καφέ, όταν η Εντέρ ζητούσε την απόλυσή της. «Ποτέ πριν δεν είχε κάνει κάποιος κάτι τέτοιο για μένα», του λέει γλυκά και τον αποχαιρετά με ένα αθώο φιλί στο μάγουλο, τόσο όσο να τον ξεσηκώσει… Την ίδια ώρα, η Εντέρ είναι σκασμένη από το κακό της, που δεν πέτυχε την απόλυση της Γιλντίζ. Δεν το βάζει κάτω, όμως. Αναθέτει στον αδελφό της τη «δουλειά». Εκείνος βάζει διάφορους κολλητούς του να «καθαρίσουν» και τα καταφέρνει… Η Γιλντίζ παραιτείται. Μια πρόσκαιρη νίκη για την Εντέρ, που όμως της γυρίζει μπούμερανγκ. Κι αυτό γιατί η Γιλντίζ πηγαίνει στην εταιρεία του Χαλίτ, τάχα να τον ενημερώσει ότι παραιτήθηκε. Εκείνος, με το που το ακούει, αμέσως της προτείνει να επιστρέψει στην παλιά της θέση!
Η Γιλντίζ είναι χαρούμενη, αφού πια θα έχει όλο το χρόνο να φλερτάρει τον Χαλίτ. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αφού ο Χαλίτ έχει προσλάβει ως προσωπική βοηθό του τη γοητευτική -και εξίσου παμπόνηρη με εκείνη- Ντουιγκού, η οποία δεν αφήνει την… προσωπική σερβιτόρα ούτε να τον πλησιάσει! Προσωπική βοηθός και προσωπική σερβιτόρα τσακώνονται για το αν αυτή που ετοιμάζει το πρωινό του κυρίου Χαλίτ πρέπει και να του το σερβίρει ή όχι!
Η Ζεϊνέπ ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον Αλιχάν και εκπλήσσεται όταν αυτός περνά να την πάρει με τη μηχανή του. Έτσι, γνωρίζει και μια άλλη πλευρά του. Περνά μια όμορφη βραδιά, αλλά το επόμενο πρωινό έχει αμφιβολίες για τις συναντήσεις τους. Δεν τολμά ακόμη να μιλήσει για «σχέση». Έτσι, μπαίνει στο γραφείο του και του λέει πως το σκέφτηκε και αποφάσισε ότι δεν είναι σωστό να βρίσκονται εκτός εταιρείας, από τη στιγμή που έχουν επαγγελματική σχέση. «Απολύεσαι!», της απαντά εκείνος! Και φυσικά, αμέσως της εξηγεί ότι αστειεύεται...  Της λέει ότι στο γραφείο θα είναι συνεργάτες και τα βράδια θα βγαίνουν, αλλά δεν θα μιλούν για δουλειά!
Η Εντέρ συνειδητοποιεί ότι δεν παίρνει πια προσκλήσεις. Και αυτό όχι μόνο γιατί ντρέπεται να δηλώσει τη νέα της διεύθυνση στη… φτωχογειτονιά. Δεν την καλούν ούτε τηλεφωνικά ούτε με μηνύματα. Είναι πλέον μια χωρισμένη και φιλόδοξη γυναίκα, δηλαδή επικίνδυνη για τους πλούσιους συζύγους των παλιών της φιλενάδων. Επίσης, στενοχωριέται που δεν έχει τις παλιές της τουαλέτες. Έτσι, ζητά από την παλιά έμπιστη καμαριέρα της, την Αϊσέλ, να τη βάλει κρυφά στο αρχοντικό για να πάρει σε μια βαλίτσα μερικά ακόμη «απαραίτητα» ρούχα!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO