ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 28 - περίληψη

Γιαλίν και Τσινάρ κλέβουν τα κορίτσια τους!
pic
06/01/2021 - 10:30

Ο γάμος φθάνει στο τέλος του και οι Μπαρούτσου με τους Αράς ετοιμάζονται να φύγουν από το ξενοδοχείο, όταν δέχονται νέα που θα τους ταράξουν. Το σπίτι όπου επρόκειτο να μείνουν οι νεόνυμφοι κάηκε! Πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται ότι αυτό ήταν δουλειά του Πολάρ και της Νεχίρ, ενώ μαθαίνουν και ότι οι δυο ταραξίες έκλεψαν όλα τα κοσμήματα και το χρυσό που είχαν δοθεί στη νύφη και το γαμπρό και το έσκασαν!

Ο Τοπράκ είναι έξαλλος, επειδή ο Γιαλίν έφερε άλλη κοπέλα στο γάμο, μαθαίνει μετά και ότι η Εζγκί έφυγε εξαιτίας του Ντενίζ και παίρνει… φωτιά! Από δω και πέρα οι οικογένειες Μπαρούτσου και Αράς είναι πια εχθροί! Ο Τσινάρ και η Γεσίμ επηρεάζονται από τον καβγά και όταν το δικό τους πείσμα ενώνεται με εκείνο των οικογενειών τους, το ζευγάρι χωρίζει από την πρώτη μέρα. Όμως αυτή τη φορά ο Τσινάρ δεν ακούει τη λογική και παίρνει μια απόφαση…

Ο Γιαλίν, πάνω που άρχισαν να τσακώνονται οι δυο οικογένειες, αποφασίζει να συγχωρήσει την Ντεφνέ. Όμως ούτε εκείνη, ούτε η οικογένεια Μπαρούτσου θα τον διευκολύνουν σε αυτό. Ωστόσο ο Γιαλίν σκέφτεται μια καταπληκτική λύση για το πρόβλημα! Ο Πολάτ και η Νεχίρ, που είναι η αιτία όλης αυτής της διαμάχης, συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα όπου κι αν πηγαίνουν, αλλά συνεχίζουν επίσης να τσακώνονται και μεταξύ τους. Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να τους γλιτώσει όλους από αυτή την κατάσταση και αυτό είναι η Ντεφνέ!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Πολάτ και Νεχίρ το σκάνε για να σωθούν!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO