ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR) - dvd 5 - περίληψη

Ο Γιαμάτς παγιδευμένος στο βρόμικο παιχνίδι του αδελφού του!
pic
30/12/2020 - 09:24

Η Σενά αποκτά ακόμη ένα σύμμαχο μέσα στο σπίτι, το μικρό ανιψιό του Γιαμάτς, τον Ατζάρ, τον οποίο καταφέρνει να πείσει να επιστρέψει στο σχολείο. Ανακαλύπτει, επίσης, ότι ο Ιντρίς συνήλθε και γνωρίζεται μαζί του. Τι εντύπωση του κάνει; Ο Γιαμάτς ξεκινά κρυφά από όλους να ψάχνει ποιος είναι ο προδότης ανάμεσά τους, ενώ την ίδια ώρα, καλείται να σώσει το γιο του Αϊχάν, τον Ντογουκάν. Πρόκειται για έναν διάσημο τραγουδιστή, που έχει μπλέξει με ναρκωτικά κι έχει μια χρηματική διαμάχη με τον μάνατζέρ του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ιντρίς Κοτσοβαλί γνωρίζει τη νέα του νύφη!

Ο Βαρτολού έχει μια δυσάρεστη έκπληξη! Η παρτίδα με τα ναρκωτικά που ετοίμαζαν οι άντρες του καταστρέφεται. Σε ποιον θέλει να ρίξει την ευθύνη, αλλά δεν μπορεί; Ο Γιαμάτς ανακαλύπτει μόνος του ότι ο πατέρας του έχει συνέλθει και μετά από χρόνια πηγαίνει να του μιλήσει. Εκείνος βέβαια δείχνει να μην έχει ξεχάσει τα όσα έχουν συμβεί… Εξοργισμένος και ανακουφισμένος ταυτόχρονα, ο Γιαμάτς βγαίνει από το δωμάτιο του πατέρα του, πηγαίνει στο γραφείο του αφήνει το όπλο και όσα του είχαν δώσει όταν τον έκαναν αρχηγό της γειτονιάς και ανακοινώνει στη μητέρα του πως μόλις γίνει εντελώς καλά ο Ιντρίς, θα φύγει.

Το ίδιο απογοητευμένος νιώθει και ο Σελίμ όταν ακούει τη μητέρα του να λέει πως ο πατέρας του ζήτησε να δει τους συνεργάτες του, αλλά όχι εκείνον. Πάνω στο θυμό του πηγαίνει στον Βαρτολού και του αποκαλύπτει το σχέδιο του Γιαμάτς για τον Ντογουκάν. Ο Τζελασούν από την άλλη μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Ιντρίς και τον βλέπει η Καρατζά. Έτσι βρίσκει την ευκαιρία να τον εκβιάσει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO