Κιβάντς Τατλιτούγ - Μπασάκ Ντιζέρ: έτσι θα προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό!

Η ιδέα ανήκει στην κυρία Τατλιτούγ!
pic
28/11/2020 - 11:50

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ, που χρειάστηκε να επισκεφτεί δυο φορές το νοσοκομείο από την αρχή της πανδημίας και, τελικά, διαγνώστηκε με πνευμονία, είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό... Από την άλλη, η γυναίκα του, Μπασάκ Ντιζέρ, που είναι παθιασμένη με τον υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή και τους εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης του οργανισμού, εμφύσησε αυτό το πάθος και στον Κιβάντς!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας Takvim, το ζευγάρι αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό με ένα "πρόγραμμα προστασίας από ιογενείς λοιμώξεις"! Κιβάντς και Μπασάκ παρακολούθησαν ένα διήμερο πρόγραμμα, σε 5άστερο ξενοδοχείο του Μπόντρουμ, το οποίο προσφέρει από υγιεινή διατροφή και έλεγχο από γιατρούς έως τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, και τους κόστισε 22 χιλιάδες τουρκικές λίρες (περίπου 2.400 ευρώ). Η Μπασάκ Ντιζέρ πήρε επίσης μαθήματα διατροφής vegan.

Πηγή: https://www.takvim.com.tr/saklambac/2020/11/28/kivanc-tatlitug-ve-basak-dizerin-canlari-tatli-gunlugu-11-bin-tllik-koronavirus-onlemi/4

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO