Αγαπημένοι ηθοποιοί δημιουργικοί με τα παιδιά τους! (βίντεο & φωτό)

Γίνονται κι εκείνοι παιδιά!
pic
28/11/2020 - 11:26

Κάνουν πολύωρα γυρίσματα, δίνουν συνεντεύξεις, κάνουν φωτογραφήσεις, γυμνάζονται καθημερινά... Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί όμως δεν ξεχνούν πως πάνω απ' όλα είναι γονείς και βρίσκουν πάντα χρόνο για να περνούν δημιουργικές ώρες με τα παιδιά τους! Άλλοι κάνοντας χειρωνακτικές δραστηριότητες και άλλοι περνώντας ώρα μαζί τους στη φύση. Ας τους δούμε μαζί με τα παιδιά τους να γίνονται κι εκείνοι παιδιά!

Για τον Μπουγρά Γκιουλσόι και τον ενός έτους γιο του, Τζεμ, η δραστηριότητα που τους ξεκουράζει είναι το διάβασμα! Παίρνουν από ένα βιβλίο κι αφήνουν το μυαλό να ταξιδεύει! Άλλωστε, ο Μπουγρά είναι και συγγραφέας...

 

Ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν και ο γιος του, Εμίρ Αράς, επιλέγουν να ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, όταν περνούν χρόνο μαζί! Ο 4χρονος Εμίρ Αράς είναι ήδη εξπέρ στα μηχανάκια και ο μπαμπάς δηλώνει περήφανος στην ανάρτησή του!

 

Η Σεϊντά Ντουβεντσί, 6 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίσα, έφερε στον κόσμο τον 3χρονο σήμερα Οκάν Αλί, με τον οποίο τη βλέπετε στη φωτογραφία να κάνουν ποδηλατάδα!

 

Η Νουρ Φετάχογλου δεν σταματά να απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το μοναχοπαίδι της, την όμορφη Ελίσα Γκιουζίν και να γεμίζει με κοινές τους φωτογραφίες το Instagram... Εδώ τις βλέπετε μαζί στις κούνιες!

 

Η Χαζάλ Καγιά, πάλι, δεν κάνει βήμα χωρίς τον Φικρέτ Αλί! Ο ενός έτους γιος της έχει γίνει η μασκότ στα γυρίσματα... Άλλωστε, στα πρόσφατα γενέθλιά του έδειξε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό!

 

Μπορεί ο Ισμαήλ Χατσίογλου να χώρισε από τη μαμά της κόρης του Γεμίν, όμως πάντα βρίσκει χρόνο να περνά μαζί της όμορφες στιγμές... Όπως αυτή από το περσινό καλοκαίρι, που μπαμπάς και κόρη κάνουν μπάνιο στην πισίνα και το διασκεδάζουν!

 

Η Μεριέμ Ουζερλί και η κόρη της, Λάρα, εκμεταλλεύονται την ηλιόλουστη μέρα στη Γερμανία, όπου ζουν, για μια βόλτα... Η μία με τα πόδια ή άλλη με το πατίνι της! Σε ένα μήνα, η παρέα τους θα μεγαλώσει, καθώς η Μεριέμ περιμένει ακόμα ένα κοριτσάκι!

 

Τι να πει κανείς για τη σχέση του Μουράτ Αϊγκέν με την 5χρονη κόρη του, Νιλ; Αρκεί να ανοίξει το λογαριασμό του στο Instagram... Ο τηλεοπτικός Τανζού είναι ξετρελαμένος με το μοναχοπαίδι του και όλο τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά μαζί της!

 

 

Η Πελίν Καραχάν όταν δεν διαβάζει παραμύθια στους δυο γιους της, παίζει μαζί τους με τα τουβλάκια... Ενδιάμεσα βγάζουν και τις απαραίτητες selfies!

 

Ο Μπουράκ Χακί περνά πολλές ώρες με τον 11χρονο σήμερα γιο του, Ρουζγκιάρ, ο οποίος πολύ συχνά μένει μαζί του και όχι με τη μαμά του... Εδώ μπαμπάς και γιος ζωγραφίζουν.

 

Η Σεντά Μπακάν, που αναρρώνει από τον κορωνοϊό και, όπως αποκάλυψε, θηλάζει ακόμα την κόρη της, εδώ κάνουν... γυμναστικές επιδείξεις, τις οποίες απαθανατίζει ο μπαμπάς!

 

Η Σεντέφ Αβτσί γίνεται και πάλι παιδί τα καλοκαίρια, φτιάχνοντας κάστρα στην άμμο με τον 7χρονο γιο της, Τζαν... Μαμά και γιος φαίνεται να απολαμβάνουν τη δραστηριότητα!

 

Οι 8χρονες Μάγια και Τοπράκ είναι για την Τουμπά Μπουγιουκουστούν το κέντρο του κόσμου της... Εδώ, σε μια παλιότερη φωτογραφία τους, η μαμά Τουμπά τούς διαβάζει παραμύθια!

 

Για τον Ιμπραήμ Τσελικόλ είναι πολύ σημαντικό, ο γιος του Αλί, να έχει επαφή με τη φύση... Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι στο χωριό Ρίβα, μέσα στο πράσινο! Εδώ μπαμπάς και γιος κάνουν... trecking στη φθινοπωρινή φύση!

 

Κι αν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί γίνονται και πάλι παιδιά δίπλα στα παιδιά τους, ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Φαχριγιέ Εβτζέν... υπερέβαλαν! Με τον Καράν αγκαλιά του έδωσαν και κατάλαβε...

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO