Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν ερωτευμένη με νεαρό συνάδελφό της!

Για να δούμε...
pic
25/11/2020 - 11:50

Η είδηση είναι... φρέσκια και ακούγεται από το πρωί στα μαγκαζίνο της γείτονος! Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν, μετά τη σχέση-μαϊμού που της χρέωσαν με τον 51χρονο σκηνοθέτη Σεβντέτ Μερτζάν, αλλά και νωρίτερα την επανασύνδεσή της με τον Ουμούτ Εβιρτζέν, φήμες που διέψευσε η ίδια με μηνύματά της στο Instagram, λέγεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού συναδέλφου της, Εκίν Μερτ Νταϊμάζ!

 

 

Ο γοητευτικός Εκίν είναι 9 χρόνια μικρότερος από την Τουμπά και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Τουμπά θέλει πάσα θυσία να κρατήσει αυτή τη σχέση κρυφή, γι' αυτό και δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ οι συναντήσεις τους γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα! Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι ο σχεδόν δυο μέτρα (1,92 μ.), Εκίν Μερτ Νταϊμάζ, στο παρελθόν είχε σχέση με τη Χαντέ Ερτσέλ και την Ελίζ Σακουτσόγλου, πρώην σύζυγο του Μουράτ Μποζ!

Πηγή: https://www.sabah.com.tr/magazin/2020/11/25/son-dakika-ask-bombasi-tuba-buyukustun-gonlunu-yakisikli-oyuncu-ekin-mert-daymaza-kaptirdi-ask-yasadiklari-iddia-edilen-tuba-buyukustun-ile-ekin-mert-daymaz-arasindaki-yas-farki-dikkat-cekti

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO