ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ - dvd 32 - περίληψη (τελευταίο)

Ο κύκλος του αίματος κλείνει για τον Φερχάτ και ανοίγει αυτός της χαράς!
pic
25/11/2020 - 09:00

Ο Φερχάτ φτάνει εγκαίρως και σώζει τη γυναίκα του, την οποία μεταφέρει λιπόθυμη στο νοσοκομείο. Ο Ναμίκ δεν πηγαίνει στο ραντεβού που είχε με τον Τζουνέιτ, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί και δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με την Αστυνομία. Έτσι του τηλεφωνεί και προσπαθεί να κλείσει κάποιο ραντεβού μαζί του. Εκείνος όμως δεν πείθεται για τις καλές του προθέσεις κι έτσι ο Γιήτ, που είναι παρών στην επιχείρηση, βάζει τον Τζουνέιτ να του πει ότι η Γετέρ είναι σοβαρά άρρωστη και πεθαίνει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Βιλντάν ενημερώνεται για τα καμώματα της φίλης της!

Ο Φερχάτ αποκαλύπτει στη Βιλντάν ότι η φίλη της συνεργάζεται με τον πρώην άντρα της και τον Ναμίκ. Η Ασλί τελικά συνέρχεται, ενώ ο γιατρός τους διαβεβαιώνει και το μωρό είναι καλά! Για την Τζουλιντέ όμως τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα… Στη συνάντησή της με τη Βιλντάν ακούγονται βαριές κουβέντες... Λίγο αργότερα, ο Ναμίκ εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Τζουλιντέ και, αφού της παίρνει τα χρήματα, την οδηγεί στο κρησφύγετό του. Την ίδια ώρα, ο Γιήτ προτείνει στη μητέρα του να μείνει στο δικό του σπίτι και ο Φερχάτ κάνει κανονική πρόταση γάμου στην Ασλί!

Ο Ναμίκ παρακολουθεί από μακριά τη Γετέρ. Όταν τον βλέπει εκείνη τον πλησιάζει και πείθεται από τα λόγια του να το σκάσουν μαζί… Η Ασλί μαθαίνει για την αρρώστια της Γετές, λίγο αργότερα και ο Φερχάτ, ενώ η Τζουλιντέ έχει το τέλος που της αξίζει… Ο Φερχάτ βρίσκει τον τρόπο να πλησιάσει τη μητέρα του κι εκείνη να αλλάξει τα σχέδιά της, μετά την κουβέντα τους… Το ίδιο βράδυ μαζεύονται όλοι στην έπαυλη στο πάρτι που έχουν ετοιμάσει ο Φερχάτ και η Ασλί για να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους.

Ο Ναμίκ τηλεφωνεί στη Γετέρ. Λίγο αργότερα εκείνη βρίσκεται στο κρησφύγετό του. Μόνο που αυτή τη φορά το έχει πει στα παιδιά της! «Μαζί θα πληρώσουμε την αμαρτία μας. Και οι δύο θα έχουμε το τέλος που μας αξίζει. Θα καούμε στην κόλαση. Δεν θα έχεις το γιο που δεν είχα εγώ», της λέει και βάζει φωτιά στο σπίτι! Η βραδιά τελειώνει δραματικά, αλλά μια νέα μέρα ξημερώνει.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO