ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 20 - περίληψη

Ο Γιαλίν ανακαλύπτει τι του κρύβει η Ντεφνέ και της μιλά για χωρισμό!
pic
11/11/2020 - 09:10

Η Ντεφνέ καταφέρνει να δικαιολογήσει στον Γιαλίν την παρουσία του Ιμπλίς στο σπίτι της και ανακουφίζεται όταν, ανοίγοντας την πόρτα, διαπιστώνει ότι η φιμωμένη μητέρα του Γιαλίν δεν είναι εκεί… Πού είναι όμως; Λίγο αργότερα, ο Τοπράκ ζητά εξηγήσεις από την αδελφή του, για το τελευταίο της κατόρθωμα κι εκείνη καταφέρνει να του ρίξει την ευθύνη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ντεφνέ σώζεται την τελευταία στιγμή... Η μαμά του Γιαλίν εξαφανίζεται!

Ο Τσινάρ περιμένει τη Γεσίμ έξω από το σπίτι, για να πάνε για πρωινό, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια… Το τρέχει νηστικό στον οίκο νυφικών! Όταν καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόβλημα της πείνας, εντυπωσιάζεται με το πόσο όμορφη είναι η Γεσίμ, μέσα στα νυφικά, ώσπου εκείνη διαλέγει το πιο ακατάλληλο!

Η Γεσίμ φεύγει από τον οίκο νυφικών με ταξί, φορώντας το νυφικό και πηγαίνει στην εταιρεία, όπου την ακολουθεί ο Τσινάρ. Εκεί παρουσία της Ντεφνέ, του Γιαλίν και του Ντενίζ, διαλύουν τον αρραβώνα και πετούν ο ένας στον άλλο το δαχτυλίδι του, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες…

Η Εζγκί, τυφλωμένη από τη ζήλια, πηγαίνει στην Νταμλά και της ζητά να μείνει μακριά από το αγόρι της. Δυστυχώς για εκείνη, η μητέρα της Νταμλά μαγνητοφωνεί τη συνομιλία και τη στέλνει στον Ντενίζ. Η Γεσίμ βρίσκει το φυλλάδιο για το σεμινάριο που άφησε στο γραφείο της η Ντεφνέ, την οποία πήρε άρον άρον ο Γιαλίν, για να της κάνει έκπληξη… 

Μόνη της, η Γεσίμ πηγαίνει στο σεμινάριο, το οποίο παρακολουθεί η μητέρα της, με την οποία γελούν και περνούν καλά, χωρίς να αναγνωρίσει η μία την άλλη… Την ίδια ώρα, ο Γιαλίν που έχει ανακαλύψει ότι η Ντεφνέ άνοιξε το κουτί του, την απειλεί ότι αν βρήκε τη μητέρα του, θα χάσει εκείνον!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO