Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ - dvd 3 - περίληψη

Η Ιλάι εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει τον Ιρφάν!
pic
04/11/2020 - 09:20

Ο Εγκεμέν μοιράζει τις προσκλήσεις για την παρουσίαση και στέλνει μία και στον Σουλεϊμάν. Λίγο αργότερα μαζί με τον Ιρφάν κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας τους εταιρείας. Η μέρα της παρουσίασης φτάνει, αλλά ο Ιρφάν λυγίζει την τελευταία στιγμή. Πηγαίνει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του και πέφτει επάνω στην Αϊσέ. Εκείνη καταλαβαίνει ότι είναι πολύ αγχωμένος και του θυμίζει αυτό που της είχε πει κάποτε, ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Το κόλπο του Ιρφάν μοιάζει τέλειο! Είναι κιόλας;

Ο Ιρφάν μπαίνει στην αίθουσα και κάνει μια καταπληκτική παρουσίαση, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει το ακροατήριο… Και τότε εμφανίζεται η Ιλάι, που νωρίτερα την είχε πείσει ο Εγκεμέν να τους βοηθήσει. Ο Ιρφάν μένει σαστισμένος να την κοιτάζει, ενώ ο Σουλεϊμάν την παίρνει από το χέρι και τη βγάζει έξω από την αίθουσα. Πώς θα δικαιολογήσει την πράξη της, για να γλιτώσει από το θυμό του; Στο μεταξύ, ο κόσμος, έχει ήδη αρχίσει να επενδύει στην εταιρεία, αλλά ο Ιρφάν είναι έξαλλος μαζί με τον Εγκεμέν.

Την επομένη, ο Ιρφάν πηγαίνει στην εταιρεία του Σουλεϊμάν για να του δώσει την πρώτη δόση από το χρέος. Εκεί συναντά και πάλι την Αϊσέ, η οποία ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άγνωστος που την προειδοποιεί ξανά να προσέχει και μαθαίνει ότι είναι καθηγητής πανεπιστημίου… Διαβάζει το βιβλίο του και γοητεύεται απ’ αυτόν.

Ο Ιρφάν επιστρέφει στο σπίτι του και βρίσκει τα πράγματά τους πεταγμένα στο δρόμο. Η Εντά είναι σε άσχημη κατάσταση όπως και ο γιος τους. Τελικά αποφασίζουν να μείνουν για ένα διάστημα στο σπίτι της αδελφής της μέχρι να δουν τι θα κάνουν. Παράλληλα εκείνος ζητά από τον Εγκεμέν να επισπεύσει τις διαδικασίες και να βρει γρήγορα κι άλλους επενδυτές. Εκείνος στήνει ένα έξυπνο κόλπο προκειμένου να πείσουν έναν μεγαλοεπιχειρηματία να επενδύσει στο ορυχείο τους. Το κόλπο πιάνει, ο Σουλεϊμάν όμως μαθαίνει το εστιατόριο που βρίσκονται και πηγαίνει εκεί με την Ιλάι, η οποία δίνει κρυφά ένα σημείωμα στον Ιρφάν…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO