Ο Μπουράκ Χακί αγρότης! Τι λέει για τη φετινή του σοδειά; (φωτό)

Τι λέει για τη ζωή στο χωριό;
pic
26/10/2020 - 12:42

Όσο περνάει ο καιρός τόσο ο Μπουράκ Χακί φλερτάρει περισσότερο με την ιδέα να παραμείνει για πάντα στο χωριό, δουλεύοντας στα χωράφια! Μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, ο 48χρονος γόης συνέχισε να μένει στο χωριό Güneyli στην περιοχή του Κανάκαλε, όπου διατηρεί αγροικία και κτήματα και, όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει επ’ αόριστο!


Αρχικά βρέθηκε εκεί, για να προστατευθεί από την πανδημία, αλλά η ζωή στο χωριό του άρεσε περισσότερο από όσο πίστευε και πλέον έχει γίνει αγρότης αξιώσεων! Σε 22 στρέμματα γης που αγόρασε πριν από 12 χρόνια, ξεκίνησε τη συγκομιδή τόνων καρυδιών και είναι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα! «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου Rüzgar το 2008, θέλαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτόν. Πήραμε ένα άδειο χωράφι και ξεκινήσαμε με τους γονείς μου να το καλλιεργούμε. Ο αείμνηστος πατέρας και η μητέρα μου έχουν κάνει πολλή προσπάθεια. Έχω σχεδόν 800 καρυδιές και σχεδόν 60 οπωροφόρα δέντρα και αρωματικά βότανα. Υπάρχει μια περιοχή όπου φυτεύω λαχανικά».

Ερωτηθείς αν του λείπει η πόλη ο Μπουράκ Χακί απάντησε με κάτι που συνηθίζει να λέει η μητέρα του: «Η Κωνσταντινούπολη είναι ανοιχτή φυλακή. Το λέει επειδή έχει συνηθίσει να καλλιεργεί τη γη εδώ και χρόνια. Η ζωή στο χωριό δίνει πάντα στους ανθρώπους ηρεμία. Φυσικά, υπάρχουν και αδυναμίες. Η άνεση και η πολυτέλεια της πόλης δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως τόσες άλλες ομορφιές», είπε.

Όπως φαίνεται, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, ο Μπουράκ θα συνεχίσει για καιρό να μένει στο χωριό, καθώς και οι 3 ταινίες που γύρισε πέρυσι, δεν βγήκαν ποτέ στις αίθουσες, λόγω του κορωνοϊού και πλέον αναμένονται από ψηφιακές πλατφόρμες… Ωστόσο, ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανέναν οικονομικό πρόβλημα, οπότε δεν έχει και κανένα άγχος να επιστρέψει στη βιομηχανία του θεάματος... Άραγε, η σχέση που δημιούργησε το καλοκαίρι εξακολουθεί να υφίσταται;

Πηγή: https://www.hurriyet.com.tr/galeri-unlu-oyuncu-burak-hakki-huzuru-koy-hayatinda-buldu-41645841/2

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO