Μύθοι και αλήθειες γύρω από τη γέννηση της δεσποινίδας Ιμιρζαλίογλου!

Τι είπαν Κενάν και Σινέμ;
pic
23/10/2020 - 13:08
Η μικρή Λαλίν, κόρη του Κενάν Ιμιρζαλίογλου και της Σινέμ Κομπάλ ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από τοκετό στο νερό! Ή μήπως όχι; Τι είπε το ζευγάρι βγαίνοντας από το μαιευτήριο, για τη γέννηση της κόρης του; 

«Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός»
Η Σινέμ με τη Λαλίν έφυγαν χθες από το μαιευτήριο, συνοδεία βεβαίως του μπαμπά, Κενάν, και έκαναν δηλώσεις, διαψεύδοντας πολλά από αυτά που γράφτηκαν. «Ευτυχώς το μωρό μας είναι σε καλή υγεία, κι εγώ το ίδιο. Όλα πήγαν πολύ καλά», είπε η ευτυχής μαμά και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιήσαμε νερό, αλλά η γέννα δεν έγινε στο νερό… Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός. Η μικρή γεννήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι».  

Διάψευση και από τον Κενάν…
«Σας βλέπω όλους διαφορετικά, φαίνεστε πιο γλυκείς» είπε στους δημοσιογράφους και στην ερώτησή τους αν πράγματι έκλεισε όλο τον όροφο του νοσοκομείου, για να είναι μόνοι, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι τα δωμάτια δεν ήταν γεμάτα… Ακολουθήσαμε όλες τις προφυλάξεις που έχει λάβει το νοσοκομείο, λόγω της πανδημίας. Υπήρχαν δύο μέλη της οικογένειάς μας, μόνο, καθώς φίλοι δεν επιτρεπόταν να μας επισκεφτούν… Ήμουν δίπλα στη Σινέμ καθ'όλη τη διάρκεια του τοκετού».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO