Νεσλιχάν Αταγκιούλ – Καντίρ Ντοουλού: η ερώτηση που τους έβγαλε εκτός εαυτού!

…αλλά απάντησαν με χαμόγελο!
pic
23/10/2020 - 11:00

Νεσλιχάν Αταγκιούλ και Καντίρ Ντοουλού είναι παντού μαζί και τελευταία με το ίδιο look! Στο δείπνο για την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων, στην οποία εκείνος είναι το κεντρικό πρόσωπο, η Νεσλιχάν εμφανίστηκε με ανδρόγυνο look, στα χρώματα που είχε ντυθεί και ο αγαπημένο της. Άλλωστε, όπως έχει ο ίδιος παραπονεθεί στο παρελθόν, η ηθοποιός του «κλέβει» τα ρούχα από την ντουλάπα του

Τη συγκεκριμένη βραδιά και οι δύο σχολιάστηκαν θετικά για το στιλιστικό τους γούστο, αλλά και σχολίασαν όσα τους ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, που τους περίμεναν έξω από το εστιατόριο. Αρχικά η Αταγκιούλ ρωτήθηκε για την ταινία, που θα βασίζεται στη ζωή της Νεσλικάν Τάι και ειπώθηκε ότι θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Υπήρχε μια τέτοια προσφορά, αλλά υπήρχαν κάποιες συνθήκες που δεν με ικανοποίησαν και δεν δέχτηκα την πρόταση» είπε.

Η επόμενη ερώτηση για τον αν θα έπαιζε ο Καντίρ Ντοουλού, με το «φίλο» του Μπουράκ Οζτσιβίτ, για τον οποίος δεν είχε εκφραστεί στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια, έκανε έξαλλη τη Νεσλιχάν: «Κάνετε ερωτήσεις απλώς για να τις κάνετε… Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη μ’ αυτή την ερώτηση. Αυτές οι ερωτήσεις με τρελαίνουν» είπε και αμέσως οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν: «Σκέφτεστε να κάνετε παιδιά;». Η Αταγκιούλ, χωρίς να χάσει και πάλι το χαμόγελό της, απάντησε αποστομωτικά: «Ναι, σκέφτομαι. Εσείς σκέφτεστε;».  

Πηγή: http://www.snobmagazin.com/neslihan-atagulden-flas-bebek-aciklamasi

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO