ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ - dvd 28 - περίληψη

Η Ασλί ετοιμάζει τη μεγάλη φυγή!
pic
28/10/2020 - 09:05

Η Γετέρ ειδοποιεί τον Ναμίκ ότι έχει πάει ο Φερχάτ στο ραντεβού και όχι ο Γιήτ κι εκείνος έντρομος τηλεφωνεί στον πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος όμως έχει ήδη πυροβολήσει τον Γιουσούφ. Ο Φερχάτ τον μεταφέρει στην έπαυλη και τον κρύβει, με σκοπό να μάθει όσα θα αποκάλυπτε στον αδελφό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ναμίκ προλαβαίνει μια τραγωδία!

Μετά την αποκάλυψη ότι η Οζγκέ είναι παιδί του Φερχάτ, η Ασλί νιώθει ότι δεν μπορεί πια να μένει στην έπαυλη. Έτσι μαζεύει τα πράγματα της. Ο Φερχάτ επιστρέφει και της ζητά να κάνουν μια μικρή ανακωχή, προκειμένου να βοηθήσει τον Γιουσούφ να ζήσει. Η Γετέρ ρωτά ευθέως τον Ναμίκ αν σκότωσε αυτός τον Νετζντέτ και από την απάντησή του βλέπει το κακό να έρχεται…

Η Ζουλιντέ βάζει το χεράκι της ώστε να απολυθεί η Χούλια και η Οζγκέ ζητά από την Ασλί να την πάει στο νοσοκομείο να δει τη μητέρα της. Λίγο αργότερα βρίσκονται εκεί μαζί με τον Φερχάτ και το κορίτσι ηρεμεί. Η Γκιουλσούμ συναντά κρυφά τον Αμπιντίν και του ζητά να επιστρέψει στην έπαυλη, αλλά εκείνος της εξηγεί ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να συμβεί αυτό… Ο Γιήτ αποφασίζει να παραιτηθεί από το κυνήγι του Ναμίκ και να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την οικογένεια του, ενώ η Ασλί ψάχνει να νοικιάσει σπίτι για να μείνει μόνο της.

Μέσα στο παραμιλητό του, ο Γιουσούφ, λέει: «Μην πυροβολείτε τον κουρέα». Ο Φερχάτ αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα. Η Ασλί τον βλέπει προβληματισμένο και τον ρωτά τι έχει. «Ο Γιουσούφ είναι πιθανόν ο γιος του άντρα που πυροβόλησα όταν ήμουν 12 ετών», της απαντά σοκαρισμένος. Λίγη ώρα αργότερα η Ασλί από τα λεγόμενα της Γετέρ καταλαβαίνει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο Γιουσούφ κι έτσι, μόλις συνέρχεται, τον βάζει σε ένα ταξί και τον διώχνει. Λίγο πιο κάτω όμως τον περιμένει ο Φερχάτ. Παράλληλα η Γκιουλσούμ και ο Αμπιντίν στήνουν παγίδα στον Τζουνέιτ, αλλά εκείνος αποδεικνύεται εφτάψυχος!

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO