«Η Επιλογή» (The Choice): γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς!

Όλοι κρύβουν τα μυστικά τους!
pic
22/10/2020 - 08:45

Ιρφάν, Εγκεμέν, Εντά, Ιλάι, Σουλεϊμάν, Αϊσέ… Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς, με τη συγκλονιστική ιστορία, που ήδη έχει πωληθεί σε 70 χώρες και την Παρασκευή έρχεται σε DVD, με το περιοδικό «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ»!

Ιρφάν (Χαλίτ Εργκέντς)
Ο ιδεαλιστής καθηγητής οικονομικών, είναι ένας μπαμπάς γεμάτος αγάπη, που για να σώσει το γιο του, μπλέκεται με τον υπόκοσμο… Το τετράγωνο μυαλό του θα τον βοηθήσει να στήσει με επιτυχία τις μεγαλύτερες κομπίνες.

Εγκεμέν (Οζάν Γκιουβέν)
Υπήρξε παιδικό φίλος του Ιρφάν, αλλά πολύ διαφορετικός από εκείνον. Είναι αυτό που λέμε «επαγγελματίας απατεώνας», και αυτός που μπλέκει τον Ιρφάν στον υπόκοσμο. Υπήρξε ερωτευμένος με τη σύζυγο του Ιρφάν και, στην πραγματικότητα, ο βιολογικός πατέρας του Ντενίζ!Αϊσέ (Ασλί Ενβέρ)
Παρότι σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών αναγκάζεται να ζητήσει δουλειά από τον Σουλεϊμάν. Γίνεται γραμματέας του και αποδεικνύεται άνθρωπος-κλειδί για τον Ιρφάν… Στην πορεία, η εκτίμηση και ο θαυμασμός της για τον πατέρα-ήρωα θα γίνει έρωτας!

Ιλάι (Μπιρτσέ Ακαλάι)
Ερωμένη του Σουλεϊμάν (και μεγάλη εμμονή του) και υπεύθυνη για τις πωλήσεις των ακινήτων του. Στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Ιρφάν, τον οποίο δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει…

Εντά (Νουρ Φετάογλου)
Σύζυγος του Ιρφάν, τον οποίο αγαπάει μεν, αλλά πάντα κατηγορεί ότι έμεινε ένας απλός καθηγητής... Είναι καλή μητέρα, καλή φίλη, αλλά επικίνδυνη εχθρός!

Σουλεϊμάν (Μεσούτ Ακουστά)
Φαινομενικά ασχολείται με εισαγωγές, εξαγωγές και αγοραπωλησίες ακινήτων. Στην πραγματικότητα είναι μαφιόζος, τοκογλύφος, με λίγα λόγια αδίστακτος! Είναι παντρεμένος με την ισχυρή Κουντρέτ, με την οποία έχει ένα γιο, τον Χακάν, αλλά βαθιά ερωτευμένος με την Ιλάι.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO