ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ - dvd 27- περίληψη

Ο Ναμίκ δίνει εντολή θανάτου με λάθος… αποδέκτη!
pic
21/10/2020 - 09:15

Ο Φερχάτ επιστρέφει στο σπίτι και με ανακούφιση ανακαλύπτει ότι η Ασλί δεν διάβασε το γράμμα της Βιλντάν. Εκείνη όμως είναι πολύ αναστατωμένη, αφού στα χέρια της έχει φτάσει ένας φάκελος με φωτογραφίες της Ζουλιντέ και του Ναμίκ σε τρυφερές στιγμές. Η Ασλί αντιλαμβάνεται ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με την Ζουλιντέ και ψάχνει να μάθει για το παρελθόν της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Φερχάτ ψάχνει απεγνωσμένα τον Γιήτ…

Όσο ο Γιήτ πλησιάζει στο να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα του, σταδιακά περνάει στην πλευρά του κακού και όχι του εκπροσώπου του νόμου. Ο Φερχάτ, που καταλαβαίνει αυτή την αλλαγή στον αδερφό του, αναλαμβάνει να τον σταματήσει, αλλά πλησιάζει επικίνδυνα στην αποκάλυψη ενός δικού του μυστικού.

Για πρώτη φορά, ο Ναμίκ φοβάται κι εκμυστηρεύεται τους φόβους του στην Ιντίλ. Εκείνη, πάλι συναντά τη Ζουλιντέ, για να την προειδοποιήσει να μείνει μακριά από τον άντρα της και καταλήγει να χάσει τη ζωή της! Ένα πρόσωπο-έκπληξη, που είναι μάρτυρας στο περιστατικό, θα οδηγήσει τις καταστάσεις ώστε να δημιουργηθεί μια νέα συμμαχία!

Ο Ναμίκ δίνει εντολή να βγάλουν από τη μέση τον Γιήτ και τον Γιουσούφ, που έχουν δώσει ραντεβού για να μιλήσουν, αλλά αντί του εισαγγελέα στη συνάντηση εμφανίζεται ο Φερχάτ!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO