ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ - dvd 25 - περίληψη

Η κόρη της Βιλντάν, παιδί του Φερχάτ!
pic
09/10/2020 - 09:10

Ο Γιήτ καταφέρνει να σωθεί χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε κι ενώ η επιχείρηση έχει αίσιο τέλος για την υπηρεσία του, ο ίδιος δεν είναι καθόλου χαρούμενος… Γιατί; Την ίδια ώρα, η Σουνά καλεί στο σπίτι τον Φερχάτ και την Ασλί και τους ζητά να μείνουν μακριά από τη οικογένεια της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Γιήτ σώζεται, αλλά δεν χαίρεται με την έκβαση της υπόθεσης…

Η Ζουλιντέ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Χαντάν, ενώ ο Τζουνέιτ συμμαχεί με τον Ναμίκ και βγάζουν από τη μέση τον Αζάντ. Τι ζητά μετά ως αντάλλαγμα ο Τζουνέιτ από το θείο του;  Φερχάτ και Ασλί έχουν ακόμη έναν καβγά, που οδηγεί την έγκυο γυναίκα με πόνους στο νοσοκομείο…

Η Χαντάν διαβάζει στην εφημερίδα ότι πέθανε ο Αζάντ και ενημερώνει τη Γετέρ, ενώ η Βιλντάν συναντιέται με τον Τζουνέιτ. Κάπου εκεί όμως βρίσκεται και ο Φερχάτ... Ο Τζουνέιτ καταφέρνει να το σκάσει και πάλι, ενώ η Βιλντάν μάταια προσπαθεί να τον πείσει ότι ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκε μαζί του και το έκανε μόνο για το χατίρι της κόρης της.

Η Γετέρ διαβάζει το γράμμα που της άφησε ο Αζάντ και η Ασλί ρωτά τον Φερχάτ για τη σχέση του με τη Βιλντάν, απειλώντας τον ότι δεν θα μεγαλώσει το παιδί της σε ένα σπίτι γεμάτο από ψέματα. Ο Γιήτ μαθαίνει από έναν φίλο του πατέρα του ποιος ευθύνεται για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, λίγο πριν τον σκοτώσουν. Ο Φερχάτ παίρνει μια σημαντική απόφαση, που πρώτα ανακοινώνει στην Ασλί και στη συνέχεια στον Ναμίκ… Όμως το μυστικό της Βιλντάν σκάει σαν βόμβα στο κεφάλι του!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO