ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ - dvd 24 - περίληψη

Σοκ για τον Φερχάτ! «Γαζώνουν» με σφαίρες τον αδελφό του, μπροστά στα μάτια του!
pic
02/10/2020 - 09:06

Ο Γιήτ πυροβολεί τον Φερχάτ στο πόδι, προκειμένου να μην πάει στη νέα αποστολή που του έχει αναθέσει ο Ναμίκ. Ενημερώνει μάλιστα και την Ασλί, η οποία, προκειμένου να τον αποτρέψει, του αποκαλύπτει ότι τελικά δεν έριξε το παιδί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο τύπος που έχει αναθέσει τη δουλειά στον Ναμίκ του τηλεφωνεί και του λέει ότι κάποιος τους «κάρφωσε» και τον απειλεί ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ασλί χρησιμοποιεί τα «μεγάλα μέσα» για να σταματήσει τον Φερχάτ!

Η Ασλί αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Φερχάτ στην έπαυλη. Κι εκεί βέβαια συνεχίζεται ο καβγάς, με εκείνην να επιμένει ότι θα πάρουν διαζύγιο και να τον κατηγορεί ότι τη θέλει δίπλα του μόνο για το παιδί. Ο Ναμίκ προειδοποιεί τον Φερχάτ να ενημερώσει τον Γιήτ, για να εξαφανιστεί, αλλά όταν φεύγει ο Φερχάτ, ο Ναμίκ ενημερώνει τον τύπο ότι ο εισαγγελέας τούς χάλασε τη δουλειά.

Η Γετέρ βρίσκει την Γκιουλσούμ να κοιμάται στο κρεβάτι του Αμπιντίν και γίνεται έξαλλη, την ίδια ώρα που η Ζουλιντέ θυμίζει στον Ναμίκ ότι είναι μια από τις γυναίκες που συνήθιζε να πληρώνει για να του κάνουν συντροφιά. Φυσικά δεν είναι ο μόνος που έχει βάλει στο μάτι. Παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα στην έπαυλη. Έτσι πολύ γρήγορα μαθαίνει ότι πατέρας του παιδιού της Γκιουλσούμ είναι ο άντρας της Βιλντάν.

Ο Φερχάτ ζητά από την Ασλί να πάνε μαζί στη γιατρό της, για να κάνει υπέρηχο. Όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς. Το ίδιο χαρούμενος είναι και ο Αμπιντίν, αφού η Γκιουλσούμ δείχνει να έρχεται πια πολύ κοντά του. Η Ιντίλ, επιστρέφοντας από τη συνάντησή της με τον Τζουνέιτ βλέπει τον Ναμίκ να φιλιέται με τη Ζουλιντέ. Χωρίς να το σκεφτεί τηλεφωνεί στον Τζουνέιτ και του ζητά να μεταφέρει στο αφεντικό του ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια της κόρης του, είναι ο Ναμίκ.

Το επόμενο πρωί, ο Ναμίκ ύστερα από πρόσκληση του Αζάντ πηγαίνει στην έπαυλή του… Θα πληρώσει με τη ζωή του το κακό που έκανε πριν από χρόνια στον Αζάντ; Την ίδια στιγμή ο Γιήτ βγαίνει στο δρόμο για να υποδεχτεί τον Φερχάτ και την Ασλί, αλλά άγνωστοι τον γαζώνουν με τα όπλα τους…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO