ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 13 - περίληψη

Στον αρραβώνα του αδελφών τους, Γιαλίν και Ντεφνέ χωρίζουν!
pic
25/09/2020 - 09:15

Ο σφάχτης Τζελάλ απειλεί με όπλο τον Τσινάρ, μπροστά σε όλη την οικογένεια και μόνο με την παρέμβαση του Τοπράκ πέφτουν οι τόνοι… Ο Τζελάλ, όμως, δεν ξεχνά και όπως λέει αργότερα στον Τοπράκ, μαζί με το γάμο θα κάνουν και συνεργασία!  Ο Γιαλίν εξηγεί στην Εζγκί γιατί ο Ντενίζ συμπεριφέρεται έτσι τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Χαμπιμπέ εισβάλλει από παντού στη ζωή της Γεσίμ!

Την ίδια ώρα, η Χαμπιμπέ ακολουθεί τη Γεσίμ στο Instagram και με τα σχόλιά της τη βγάζει εκτός εαυτού! Ο Γιαλίν με την Ντεφνέ βουτούν όλο και πιο βαθιά στη θάλασσα του έρωτά τους, αλλά ο Τοπράκ δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα… Ζητά από την αδελφή του να μείνει μακριά από τον Γιαλίν!

Η Ντεφνέ πηγαίνει να συναντήσει τον Γιαλίν, κρυφακούει μια συζήτηση που έχει εκείνος με τη Γεσίμ και φεύγει τρέχοντας… Ο Τζελάλ έρχεται στην Πόλη, για να βγάλει και πάλι όπλο στον Τσινάρ. Εκείνος, πάλι, δεν πτοείται και το βράδυ, με όλη την οικογένεια πηγαίνει για να ζητήσει το χέρι της Γεσίμ. Κι ενώ η βραδιά κυλά όμορφα για το ερωτευμένο ζευγάρι και στέκεται η αφορμή, για να κάνουν Εζγκί και Ντενίζ μια νέα αρχή, Γιαλίν και Ντεφνέ συμφωνούν ότι δεν μπορούν να είναι μαζί… Επιστρέφοντας πια οι Μπαρούτσου στο σπίτι τους, βλέπουν στα σκαλοπάτια τους μια έκπληξη που δεν περίμεναν!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO