ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - dvd 12 - περίληψη

Ο Τσινάρ θα παντρευτεί, αλλά όχι τη Γεσίμ!
pic
18/09/2020 - 10:03

Οι Μπαρούτσου φτάνουν στην Τραπεζούντα για το γάμο, αλλά η Ντεφνέ δεν γνωρίζει ότι λίγο μετά στο πατρικό της θα αριβάρουν και οι Αράς! Έτσι, μιλώντας στις αγελάδες που έχει η οικογένεια στη φάρμα, η Ντεφνέ δηλώνει χαρούμενη που γλίτωσε τη συζήτηση του Γιαλίν με τον Τοπράκ! Δεν έχει προσέξει όμως ότι στον στάβλο δεν είναι μόνη της με τις αγελάδες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Γιαλίν γίνεται η σκιά της Ντεφνέ!

Την ίδια ώρα, στο χωριό  υπάρχει μια ψυχή που χαίρεται περισσότερο από όσο πρέπει για την άφιξη των Μπαρούτσου, και δεν είναι άλλη από την Χαμπιμπέ, μια νεαρή κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον Τσινάρ από τότε που ήταν παιδιά… Ντενίζ και Εζγκί βρίσκουν την ευκαιρία για μια βόλτα στις ομορφιές του τόπου κι εκεί ο playboy κάνει μια εξήγηση στη γιατρό που τη χαροποιεί και τη στεναχωρεί ταυτόχρονα!

Η σχέση Τσινάρ – Τοπράκ είναι στα άκρα, λόγω της απόφασης του πρώτου να παντρευτεί με τη Γεσίμ. Ένας παραδοσιακός χορός θα τους δώσει την αφορμή να τα ξαναβρούν. Λίγο αργότερα, ο Τοπράκ θυμάται πώς γνώρισε και πώς έκανε πρόταση γάμου στη Λεϊλά και κάνει πολλά βήματα για να την προσεγγίσει…

Ο Τσινάρ, πάλι, κάνει πρόταση γάμου στη Γεσίμ και ο Γιαλίν μιλά στον Τοπράκ, για τη σχέση του με την Ντεφνέ… Θα συνεχίσουν οι δύο άντρες να είναι χαρούμενοι και μετά τις… αποστολές που έχουν αναλάβει; Λίγο αργότερα, ο Τσινάρ θα δοκιμάσει μια μεγάλη, δυσάρεστη έκπληξη, που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO