Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ - dvd 15 - περίληψη

Ο Εφέ φωνάζει «μαμά» την Ακτσά!
pic
18/09/2020 - 09:15

Υπό την απειλή του Αλί Κεμάλ, η Ακτσά απορρίπτει την πρόταση γάμου του Χασάν και του εξηγεί το γιατί… Εκείνος, πίνοντας το ένα ποτό μετά το άλλο, δικαιολογεί στ’ αδέλφια του την απόφαση της αγαπημένης του… Η Ακτσά τα μαζεύει και εγκαθίσταται στην έπαυλη, αλλά ο Χασάν, νηφάλιος πια, καταλαβαίνει ότι κάτι συνέβη και Ακτσά πήρε μια τέτοια απόφαση. Την ακολουθεί, λοιπόν, στο σπίτι των Καρασού, όπου ξεσπά μεγάλος καβγάς και σταματά μόνο όταν βγαίνουν τα όπλα!

Η Σουλέ εκνευρίζεται με την παρουσία της Ακτσά στο σπίτι και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Αλί Κεμάλ ότι είναι καλή μάνα για τον Εφέ. Ο μικρούλης, πάλι, ενθυμούμενος τον καβγά στο σπίτι του Χασάν, ρωτά την Ακτσά αν είναι η μαμά του… Σουλέ, Αλί Κεμάλ, αλλά και Ακτσά αποσιωπούν την αλήθεια.

Ο Χασάν επιστρέφει στην άδεια αποθήκη, αναζητώντας τον πατέρα του, αλλά βρίσκει έναν φίλο εκείνου, που του λέει ότι ο μπαμπάς του είχε μεγάλη περιουσία και ότι εξαφανίζεται εν μία νυκτί από προσώπου γης! Η Ασιγιέ, πάλι, ψάχνει στα χαρτιά της εταιρείας και ανακαλύπτει… τέρατα για το σύζυγό της! Ο Χασάν βλέπει ότι κάποιον τον παρακολουθεί και αφού του βάζει το πιστόλι στον κρόταφο, αυτός του αποκαλύπτει ότι τον έβαλε ο Αλί Κεμάλ. Την ίδια ώρα, η Ασιγιέ συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο και ζητά από τον Χασάν να παρευρίσκεται. Ο Αλί Κεμάλ είναι αποφασισμένος να μην το επιτρέψει!

Η Ακτσά νιώθει ότι και στην έπαυλη των Καρασού είναι σαν να βρίσκεται στη φυλακή και τα μαζεύει να φύγει. Ο Εφέ, όμως, τη φωνάζει «μαμά» και όλα αλλάζουν… Ο Αλί Κεμάλ νιώθει ότι έχασε ακόμα μία μάχη. Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι μπαίνει και ο πατέρας του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Ακτσά γίνεται πολύ σκληρή με τον Χασάν…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO