ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

17/02/2021 - 15:00

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «VICTORY ENTERTAINMENT S.A.», όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

2. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τέσσερις (4) ενότητες και αρχίζει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021.
- Ενότητα 1η: αρχίζει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.
- Ενότητα 2η: αρχίζει την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και λήγει την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021.
- Ενότητα 3η: αρχίζει την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και λήγει την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021.
- Ενότητα 4η: αρχίζει την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και λήγει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021.

3. Κάθε εβδομάδα και για κάθε ενότητα, εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση δύο (2) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ με την μορφή εκπτωτικού κουπονιού (κωδικού) προς εξαργύρωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας στη διεύθυνση www.victorymedia.gr.

4. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται την επόμενη Δευτέρα (1 & 8 Μαρτίου 2021) ή Τρίτη (16 & 23 Μαρτίου 2021) στα γραφεία της «VICTORY ENTERTAINMENT S.A.». Τα e-mails των νικητών θα ανακοινωθούν στο www.victorytv.gr την ίδια ημέρα, όπως και στις σελίδες της VICTORY ENTERTAINMENT S.A. στο Facebook, αλλά και το eshop της εταιρίας στη διεύθυνση www.victorytv.gr. Επιπλέον, οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

5. Σε περίπτωση που ο νικητής επιλέξει ένα προϊόν μικρότερης αξίας από το ποσό της δωροεπιταγής, το υπόλοιπο δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται.

6. Σε περίπτωση που ο νικητής επιλέξει ένα προϊόν μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της δωροεπιταγής, τότε θα πρέπει να καταβάλει το υπόλοιπο πλεονάζον ποσό  για να ολοκληρωθεί η συναλλαγής.

7. Τα έξοδα αποστολής για την παραλαβή των προϊόντων που θα επιλέξουν οι νικητές θα βαρύνουν την εταιρία.

8. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

9. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν εξαργυρώσει τη δωροεπιταγή τους μέχρι και την 23η Απριλίου 2021.

10. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (e-mail), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του e-mail των νικητών στις ιστοσελίδες της και στις σελίδες της στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων παραχώρηση για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (e-mail) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται. 

12. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. 

13. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: