Κωμωδία η νέα δουλειά του Ονούρ Τουνά!

Για να δούμε πού είναι πιο δυνατός...
pic
04/08/2020 - 10:57

Παράλληλα με τα γυρίσματα του «Mucize Doktor», o Ονούρ Τουνά συμφώνησε τελικά να είναι στο πλευρό της Χαζάλ Καγιά, στη νέα ταινία της Medyapim TV. Εκείνη είχε κλείσει με την παραγωγή για την ταινία με τον τίτλο «Benden Ne Olur» («Τι μπορώ να κάνω;»), πριν από την περίοδο της καραντίνας και όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε οι άνθρωποι της Medyapim αναζητούσαν τον ιδανικό συμπρωταγωνιστή. Στο πρόσωπο του Ονούρ βρήκαν αυτό που έψαχναν! 

Ο Ονούρ, ο οποίος πιθανότατα θα υποδυθεί το σύζυγο της Χαζάλ, θα πρέπει να γίνει χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνει τα γυρίσματα! Ωστόσο, δέχτηκε την πρόκληση, καθώς η εταιρεία παραγωγής που είναι ίδια με αυτή του «Mucize Doktor» θα φροντίσει ώστε τα γυρίσματα να συνδυαστούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ονούρ Τουνά κάνει υπερήφανους τους συναδέλφους του στο «Mucize Doktor»!

Η διασκεδαστική ταινία, που αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία προσπαθεί να συνδυάσει την εργασία και την οικογένεια, να εκπληρώσει τα όνειρά της και να μοιραστεί τις σκέψεις της για εκείνους που έχουν επιτύχει κάτι σε αυτήν τη ζωή, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Asli Kizmaz και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει Murat Şenöy. Τα γυρίσματα αρχίζουν άμεσα…


Πηγή: http://teammy.com/2020/08/03/13857/

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO