«Χτυπάς την πόρτα μου», «Ο κ. Λάθος», «Αγάπη στο ρετιρέ»: ποια θα είναι η τύχη τους από φθινόπωρο;

Ή ήταν… αγάπες μόνο για το καλοκαίρι;
pic
03/08/2020 - 15:25

Και οι τρεις είναι ανάλαφρες κομεντί, ό,τι πρέπει για τα βράδια του καλοκαιριού, κάποιες όμως έχουν τα εχέγγυα, για να συνεχίσουν με νέο κύκλο επεισοδίων… Σύμφωνα με τον blogger, Dedikoducu Çocuk, η σειρά «Χτυπάς την πόρτα μου» («Sen Çal Kapımi»), η οποία εξελίχθηκε σε hit του καλοκαιριού, ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα του Fox TV από Σεπτέμβριο, με νέα επεισόδια.

Την ίδια ώρα, η τύχη του «Κ. Λάθους» («Bay Yanlis»), που σηματοδότησε την επιστροφή του Τζαν Γιαμάν στην τηλεόραση, θα κριθεί από το αν θα συνεχίσει να κάνει καλά νούμερα, ώστε να πάρει το πράσινο φως για παράταση επεισοδίων. Αξίζει, όμως, να αναφέρουμε ότι η Medyapim TV έχει ήδη έναν αξιόλογο υποψήφιο αντικαταστάτη της σειράς και αυτή δεν είναι άλλη από το «Kimsesizler» («ορφανά»), με την Μπερέν Γιοκγιλντίζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Τέλος, η σειρά «Αγάπη στο ρετιρέ» («Çatı Katı Aşk») δεν θα συνεχιστεί, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει από την αρχή της προβολής της, δεν επιτρέπουν στην παραγωγή να κάνει όνειρα για τον Σεπτέμβριο!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO