Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ: ποιοι είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε στο β' κύκλο;

Τα γυρίσματα αρχίζουν...
pic
11/07/2020 - 10:29

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος" επέστρεψαν από τις διακοπές τους και ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες για να συναντηθούν στο πλατό της σειράς. Ο Τανέρ Ολμέζ (Αλί), ο Ονούρ Τουνά (Φερμάν), η Σινέμ Ουνσάλ (Ναζλί), ο Ρεχά Οζτζάν (Αντίλ), ο Μουράτ Αϊγκέν (Τανζού), η Χαζάλ Τουρεσάν (Μπελίζ) θα είναι εκεί, ενώ δύο κυρίες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο της σειράς, δε θα τις δούμε φέτος. 

Όπως συμβαίνει πάντα, ωστόσο, όταν κάποιοι φεύγουν, κάποιοι άλλοι έρχονται. Και στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ θα έχουμε δύο νέες αφίξεις.

Στο β' κύκλο της σειράς λοιπόν, θα δούμε τον Χακάν Κουρτάς, γνωστός σε εμάς ως "Τζεμ" από τον γ' κύκλο της σειράς "ΜΙΑ ΖΩΗ". Ο Χακάν Κουρτάς θα ενσαρκώσει τον δρ. Ντορούκ, που έρχεται να δυσκολέψει τη ζωή του Αλί Βέφα. Ο δρ. Ντορούκ θα είναι μυστηριώδης και περίεργος, ενώ σταδιακά θα αποκαλύπτονται στοιχεία από το δύσκολο και γεμάτο εκπλήξεις παρελθόν του.  

Το δεύτερο όνομα που προστίθεται στο καστ της σειράς είναι αυτό της Σεντά Μπακάν, η οποία έχει μείνει εκτός τηλεόρασης τα τελευταία δύο χρόνια, αφού έφερε στη ζωή ένα όμορφο κοριτσάκι. Η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί ακόμα μια γιατρό του νοσοκομείου.

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO