«Ξαφνικός έρωτας»: γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς!

…και τις ιστορίες τους!
pic
01/07/2020 - 14:27

Γιαλίν, Ντεφνέ, Γεσίμ, Τσινάρ, Ντενίζ, Εζγκί, Λεϊλά και Τοπράκ... Αυτοί είναι οι ήρωες του δροσερού love story, που έρχεται σε DVD την Παρασκευή με το «7ΜΕΡΕΣ TV»! Ας τους γνωρίσουμε...

Γιαλίν (Ταν Γιαμάν): Ο ιδιοκτήτης της «Aras Technology» είναι ένας playboy, που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα! Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της δικής του οικογένειας είναι παραδοσιακός, στα όρια του πουριτανισμού.
Ντεφνέ (Ατσέλια Τοπάλογλου): Η νεαρή προγραμματίστρια, αριστούχος απόφοιτη του Πανεπιστημίου, που προσλαμβάνεται στην εταιρεία του Γιαλίν, προέρχεται από μια συντηρητική οικογένεια από τη Μαύρη Θάλασσα κι έχει ένα ελάττωμα: μιλά πολύ!Γεσίμ (Νιλάι Ντουρού): Είναι η αδελφή του Γιαλίν, η οποία είναι υπεύθυνη του τμήματος marketing της εταιρείας. Είναι πολύ όμορφη και τολμηρή στις στιλιστικές της επιλογές, γεγονός που τη φέρνει συχνά σε ρήξη με τον αδελφό της.
Τσινάρ (Ερέν Βουρντέμ): Ο αδελφός της Ντεφνέ θυμίζει κάτι από τους αδελφούς του παρελθόντος… Αυτούς που θα χειροδικούσαν για την τιμή της αδελφής του! Και ο ίδιος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί μια γυναίκα που δεν ντύνεται και φέρεται σεμνά.Ντενίζ (Τζεμ Μπελεβί): Ξάδελφος των Γιαλίν και Γεσίμ και συνιδιοκτήτης στην εταιρεία. Επίσης, γόης και γυναικάς, όπως και ο ξάδελφός του, δίνει κάθε βράδυ με τις εξόδους του, υλικό στα κουτσομπολίστικα μέσα της πόλης!
Εζγκί (Τζεβαρίχ Τουράν): Η νεαρή γιατρός είναι συγκάτοικος της Ντεφνέ και πλήρως αντίθετη με την τακτική αντρών, όπως ο Γιαλίν και o Ντενίζ, με τις γυναίκες.

  

Λεϊλά (Γεσίμ Νταλγκιτσέρ): Η νύφη της Ντεφνέ και μητέρα του ανιψιού της, Ντορούκ, διατείνεται ότι έχει χωρίσει από τον μεγάλο αδελφό της Ντεφνέ, τον Τοπράκ, αλλά αυτός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
Τοπράκ (Τανέρ Ρουμελί): Ο μεγάλος αδελφός της Ντεφνέ, και κεφαλή της οικογενειακής εταιρείας, είναι αυτό που λέμε άντρας παλιάς κοπής!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO