ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

«Ξαφνικός έρωτας» (Inadina Ask): νέα σειρά έρχεται από τη Victory

Από την Παρασκευή 3/7 στα περίπτερα με το «7ΜΕΡΕΣ TV»…
pic
29/06/2020 - 15:57

Ο «Ξαφνικός έρωτας» (Inadina Ask), με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Victory. Πρόκειται για μια δροσερή αισθηματική κωμωδία, που έχει ήδη αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό στις χώρες όπου έχει προβληθεί.  


Η σειρά, με πρωταγωνιστές τον Τζαν Γιαμάν και την Ατσέλια Τοπάλογλου (την οποία έχουμε ξαναδεί στη σειρά MERYEM), είναι μια ρομαντική κωμωδία, γεμάτη από αγάπη, στοργή, αλλά και πολλά… τερτίπια και πείσματα! Η ιστορία ξεκινά όταν ο Ντεφνέ, η οποία προέρχεται από μία παραδοσιακή οικογένεια με καταγωγή από τη Μαύρη Θάλασσα, αρχίζει να εργάζεται στην Aras Technology όπου αφεντικό της εταιρείας είναι γοητευτικός και playboy, Γιαλίν. Ντεφνέ και Γιαλίν λειτουργούν μεταξύ τους, όπως ο σκύλος με τη γάτα! Ίσως γιατί από την πρώτη στιγμή κάτι συνέβη ανάμεσά τους, αλλά φοβήθηκαν να το παραδεχτούν!

Όταν, μάλιστα, παρεμβαίνει ο αυστηρός αδελφός της Ντεφνέ, ο Τσινάρ, τα πράγματα γίνονται πολύ περίπλοκα. Αλλά το αληθινό μπέρδεμα θα ξεκινήσει όταν ο Τσινάρ ερωτεύεται την αδελφή του Γιαλίν, Γεσίμ! Στα 32 επεισόδια της σειράς, λοιπόν, παρακολουθούμε τις αστείες ιστορίες της Ντεφνέ, του Γιαλίν, και των οικογενειών τους, που εμπλέκονται με μοναδικό τρόπο, σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων…

Για την Ντεφνέ αυτή είναι η πρώτη της δουλειά, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμία παραχώρηση και το κάνει σαφές στην εταιρεία από την πρώτη μέρα! Ο Γιαλίν, πάλι, και ο επίσης γόης και γυναικάς ξάδελφός του, Ντενίζ, βλέπουν αρχικά στο πρόσωπό της τον άνθρωπο, που τους ξελασπώνει την τελευταία στιγμή και η εταιρεία κερδίζει μια σπουδαία δουλειά.

Γύρω τους υπάρχουν και κινούνται πολλά πρόσωπα, τα οποία –πλην εξαιρέσεων– πιστεύουν ότι η Ντεφνέ και ο Γιαλίν θα ήταν ένα όμορφο ζευγάρι και βοηθούν ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Όπως για παράδειγμα, η Γιεσίμ, η αδελφή του Γιαλίν, η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να τους κάνει να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO