ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - ΣΚΑΪ - επεισόδιο 30/6 - περίληψη

Ο Τζαν «ξεσκεπάζει» τον Γιήτ μπροστά στη Σανέμ!
pic
29/06/2020 - 15:30

Η Σανέμ αποφασίζει να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις κρέμες της και πηγαίνει να συναντήσει τον Τζεμάλ, ο οποίος θεωρεί ότι κρύβεται πίσω από τη μήνυση. Τελικά, βρίσκεται κλειδωμένη στις αποθήκες του, παρέα με τον Τζαν, που την ακολουθεί, και τις κρέμες της στα χέρια! Όταν οι δυο τους καταφέρνουν να βγουν από εκεί τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, με πρωταγωνιστή τον Γιήτ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΟΥ: Η Σανέμ βρίσκει τον τρόπο να κλείσει το στόμα του Τζαν!

Η Σανέμ τρέχει πίσω από τον Τζαν –αφού πρώτα βάζει στη θέση του τον Γιήτ–, και για να του αποδείξει ότι τον εμπιστεύεται, τον φιλά στο στόμα, κίνηση για την οποία, όμως, φαίνεται ότι μετανιώνει... Ο Τζαν, προβληματισμένος εξαφανίζεται για λίγο και η Σανέμ τον ψάχνει παντού, ρωτώντας από τον Αζίζ και τη Μιχριμπάν, μέχρι τον Μούζο... Στο μεταξύ, ο Γιήτ αποφασίζει να κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει από καιρό.

Όταν, τελικά, ο Τζαν δίνει σημεία ζωής, η Σανέμ δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και μπροστά σε όλους τον αγκαλιάζει και είναι έτοιμη να τον φιλήσει. Πώς θα δικαιολογήσει την πράξη της στην παρέα;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO