"Ο δικός μου γιος": νέα σειρά έρχεται από τη VICTORY!

Κυκλοφορεί μαζί με το ΤΗΛΕΡΑΜΑ
pic
14/06/2020 - 20:40

Μια νέα σειρά με τίτλο "Ο δικός μου γιος" φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Victory! H σειρά με πρωτότυπο τίτλο «Cocuk» θα κυκλοφορήσει σε dvd μαζί με το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ στις 12 Ιουνίου!

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που θα κάνει τις καρδιές μας να ραγίσουν, ενώ στο καστ συναντάμε πολλούς γνώριμους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους οι Μερβέ Τσαγκιράν, Σερχάτ Τεομάν (τον γνωρίζουμε από το "Anne" και την "ΚΟΡΗ ΜΟΥ"), Ναζάν Κεσάλ (η γνωστή μας Fazilet), Ισμαήλ Χατσίογλου, Τζεϊντά Ατές,  Κενάν Ατζάρ (τον είδαμε στο MERYEM και στο ELIMI BIRAKMA) και άλλοι.  

Η σειρά περιγράφει τον τρόπο που δοκιμάζονται τέσσερις γυναίκες όσον αφορά την μητρότητα, καθώς και τις σχέσεις των παιδιών με τις μητέρες τους. Πιο συγκεκριμένα, η Ακτσά, που είναι κόρη μιας ιερόδουλης, παραιτείται από το ρόλο της μητέρας για να μπορέσει να προσφέρει στο παιδί της ένα καλύτερο μέλλον. Από την άλλη, η Σουλέ, που είναι νύφη μιας εύπορης οικογένειας αναλαμβάνει να γίνει η μητέρα του γιου τηςΑκτσά. Και ενώ φροντίζει και μεγαλώνει σαν δικό της το μικρό αγόρι, Εφέ, τα πράγματα μπερδεύονται όταν αποφασίζει ότι θέλει να αποκτήσει και δικό της παιδί. Η πεθερά της, όμως, η Ασιγιέ, έχει ένα μυστικό που θα κάνει άνω κάτω τις ζωές όλων.

Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO