Οι φωτογραφίες που χάρισαν πρωτιά στον Τζαν Γιαμάν και στην Ελλάδα!

Ο ηθοποιός έχει πολύ πιστούς θαυμαστές!
pic
04/06/2020 - 15:01

Ο Τζαν Γιαμάν αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να ...πεθάνει! Παρά τα όσα μεσολάβησαν από το τέλος του "Φτερωτού Θεού" μέχρι την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του σειράς, Bay Yanlis, εκείνος εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνο. 

Με αφορμή τις φωτογραφίες του Τζαν Γιαμάν με την συμπρωταγωνίστριά του Οζγκέ Γκιουρέλ έφεραν τον ηθοποιό στην πρώτη θέση στα tweets και στην Ελλάδα. Αυτές είναι οι φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.  

Είναι εμφανές ότι το κοντό μαλλί του πάει πάρα πολύ, ενώ οι ώρες που αφιέρωσε στη γυμναστική κατά τη διάρκεια της καραντίνας απέδωσαν τα μέγιστα. Ο Τζαν Γιαμάν είναι πιο fit από ποτέ!

Και η απόδειξη ότι και στην Ελλάδα τον αγαπάμε πολύ! Αγάπη που εκτιμάει και μας το απέδειξε ο Τζαν Γιαμάν με το μήνυμα που έστειλε στις Ελληνίδες πριν λίγες μέρες. 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες, αλλά ο Τζαν Γιαμάν δε συμμετείχε σε αυτά. 

Ωστόσο, φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων με την Οζγκέ Γκιουρέλ κυκλοφόρησαν... 

Η ανταπόκριση του κοινού πριν ακόμα δούμε οποιοδήποτε δείγμα από τη σειρά είναι τεράστια. Το στόρι της σειράς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ενδιαφέρον. Μακάρι να μας αρέσει και η συνέχεια!

Διαβάστε ακόμα: Τι κοινό έχουν η Αντζελίνα Τζολί και η Φαχριγιέ Εβτζέν;

Αυτό το είδατε; Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς Sen Cal Kapimi (Χτύπησες την πόρτα μου) με τον Κερέμ Μπουρσίν και την Χαντέ Ερτσέλ!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO