Τι σχεδιάζει ο Κιβάντς Τατλιτούγ για το καλοκαίρι;

Έχει σχέδια ωραία και... ζηλευτά!
pic
23/05/2020 - 10:59

Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά, που τον έστειλε μέχρι και στο νοσοκομείο με πνευμονία, ο Κιβάντς έχει ανάγκη από διακοπές, για να αντιμετωπίσει ξεκούραστος και με φορτισμένες τις μπαταρίες του τη νέα σεζόν, που αναμένεται απαιτητική, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του.

Από τις περσινές διακοπές με τη γυναίκα του


Μαζί με την Μπασάκ Ντιζέρ, λοιπόν, σχεδιάζουν να βρεθούν για ακόμα μία χρονιά στο αγαπημένο τους Kabak bay, το πολυτελές camping που προσφέρει διακοπές αποτοξίνωσης στους εκλεκτούς πελάτες του και με ορμητήριό τους το ειδυλλιακό μέρος να εξορμήσουν σε όλου τους κόλπους του Αιγαίου! Πώς θα το κάνουν αυτό; Μα, φυσικά, με το σκάφος τους, που τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθαριστεί και να απολυμανθεί.

Επάνω στο σκάφος του, μία από τις μεγάλες του αγάπες!

Άποψη του πολυτελούς Kabak bay


Να θυμίσουμε ότι αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές διακοπές για τον αγαπημένο μας Κίβο, αφού εδώ και καιρό έχει κλείσει για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές περιηγήσεις της Harley Davidson, που περιλαμβάνουν tour σε Γαλλία, Κροατία, Βέλγιο και Ιταλία, κάποιες μέρες του Ιουνίου και του Αυγούστου και οι οποίες ευχόμαστε να μην ακυρωθούν, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Από φθινόπωρο, όμως τα κεφάλια μέσα για τον Τούρκο σταρ, αφού όπως έχει γίνει γνωστό έχει υπογράψει με την OGM Pictures για δύο projects. Το ένα από αυτά, θα το δούμε σε συνδρομητική πλατφόρμα...

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO