Ο Τζαν Γιαμάν στην πρόβα ανάγνωσης της νέας του σειράς! Τι είπε για την Ντεμέτ Οζντεμίρ;

pic
22/05/2020 - 07:01

Ο Τζαν Γιαμάν, όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης της σειράς “Bay Yanlıs”, συναντήθηκαν χθες για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου. Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, κυρίως για τον Τζαν Γιαμάν και εκείνος δεν τους απογοήτευσε. Αποχωρώντας, στάθηκε και έκανε δηλώσεις. 

Ο Τζαν Γιαμάν, που όπως φαίνεται οι ατέλειωτες ώρες γυμναστικής και η σωστή διατροφή που ακολουθούσε στην καραντίνα έκαναν πολύ καλό στην εμφάνισή του, ήταν πολύ χαρούμενος και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε κάποια ερώτηση.  Ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε για την Οζγκέ Γκιουρέλ, με την οποία γνωρίζονται από τη σειρά "Πανσέληνος": « Έχουμε ξαναδουλέψει με την Οζγκέ και ξέρω ότι συνεργαζόμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί της». 

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πως κύλησαν οι ημέρες της καραντίνας ο Τζαν Γιαμάν απάντησε: «Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ όσο πιο θετικά αυτή την περίοδο. Έπαιζα ντραμς, έκανα πολύ γυμναστική και μαθήματα τανγκό».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Απολαύστε τον Τζαν Γιαμάν στα μαθήματα τανγκό! 

Οι δημοσιογράφοι δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον Τζαν Γιαμάν και για την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Οι ερωτήσεις τους ήταν για το αν προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του μαζί της.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα τους. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η Ντεμέτ είναι φίλη μου και την αγαπάω πάρα πολύ. Μπορεί να έχει περάσει καιρός που δεν έχουμε συναντηθεί, αλλά είναι πολύτιμη για εμένα. Δεν υπάρχει θυμός μεταξύ μας».  

Τα γυρίσματα της σειράς “Bay Yanlıs” αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες μέρες, ενώ για σημέρα, 22 Μαΐου, είναι προγραμματισμένη να γίνει η φωτογράφιση για την αφίσα της σειράς. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα και φωτογραφίες!
 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO