ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 65 - περίληψη

Τζαν και Σανέμ ξανά μαζί στη δουλειά! Γίνονται συνέταιροι!
pic
03/04/2020 - 13:16

Εν πλω ακόμη, Τζαν και Σανέμ ζητούν ο ένας από τον άλλον συγγνώμη, για διαφορετικούς λόγους... Η Ντερέν μαθαίνει για το παρελθόν του Μπουλούτ και εντυπωσιάζεται, ενώ ο Γιήτ γίνεται μέρα με την ημέρα και πιο επικίνδυνος, ακόμη και για τη Σανέμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τζαν–Σανέμ: έφθασε η ώρα της συγνώμης!

Ο Τζαν διαβεβαιώνει τη Σανέμ ότι θα συνεχίζει να παρασκευάζει τις κρέμες της και όλοι μαζί οι Ντιβίτ καταλήγουν ότι δίνουν των όρκο των τριών σωματοφυλάκων: όλοι για έναν και ένας για όλους! Μετά την πώληση του σκάφους του, η Σανέμ κάνει στον Τζαν ένα συμβολικό δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία.

Εκείνος, τηρώντας την υπόσχεση που της έδωσε, στέλνει στον Τζεμάλ το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για τις κρέμες στο όνομα της Σανέμ! Οι μπράβοι του τελευταίου εμφανίζονται στο κτήμα με ρόπαλα, αλλά και πάλι ο Τζαν «καθαρίζει»...

Η Σανέμ βάζει στον... πάγο τον Γιήτ κι αυτός δεν έχει άλλη επιλογή από το να πειθαρχήσει στην επιθυμία της. Την ίδια ώρα, ο Τζαν μαθαίνει από τον ντετέκτιβ τα πάρε-δώσε της μητέρας του με τον Γιήτ και της ζητά εξηγήσεις... Θα τις πάρει;

Μπουλούτ και Ντερέν κρίνουν ότι είναι η σωστή στιγμή για να δημιουργήσουν μια εταιρία που θα διαχειρίζεται τις κρέμες της Σανέμ, αλλά τους λείπει το κεφάλαιο. Και πάλι τη λύση τη δίνει ο Τζαν!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO