Αγαπημένοι ηθοποιοί στέλνουν το μήνυμά τους για τον κορωνοϊό!

Συμβουλές και ιδέες για όσους μένουν σπίτι
pic
22/03/2020 - 12:43

Μπορεί στην Τουρκία να άργησαν να παραδεχτούν ότι έχουν κρούσματα κορωνοϊού, όμως, το έκαναν. Οι επώνυμοι κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να κρατήσουν τον κόσμο μέσα στο σπίτι...

Ο Μπουγρά Γκιουλσόι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του μπροστά στη βιβλιοθήκη και παρακινεί τους φίλους του να αρχίσουν το διάβασμα.

Μήνυμα – πρόταση ανέβασε στο Instagram και η μικρή Μπερέν Γκιοκγιλντίζ. Τώρα που δεν ξέρει πια πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα για τη νέα της σειρά, καλεί τους φίλους της να εκμεταλλευτούν την παραμονή τους στο σπίτι για να γυμναστούν. Αυτό κάνει κι εκείνη…

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ σε μία κοινή φωτογραφία με τον Χαλίτ Εργκέντς καλεί όλο τον κόσμο να μείνει στο σπίτι και αντί να παραπονιούνται ότι βαριούνται να κάθονται όλη την ημέρα μέσα, να σκέφτονται όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό  προσωπικό που εργάζονται στα νοσοκομεία.  

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς «Kurulus Osman» συμμετείχαν σε ένα βίντεο, στο οποίο καλούν τον κόσμο να μένει στο σπίτι.

 
Το ήλιο από τον κήπο του σπιτιού της απολαμβάνει αυτή την εποχή και η Φαχριγιέ Εβτζέν από όπου και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Η Ντεμέτ Οζντεμίρ έχει ανεβάσει περισσότερα από ένα post. Εκτός από το να φωτογραφίζεται στον ήλιο, στον κήπο του σπιτιού της, η όμορφη πρωταγωνίστρια ανέβασε κι ένα μήνυμα στο οποίο εξέφραζε το θυμό της για όλους αυτούς που δε μένουν στο σπίτι. «Κυκλοφορείτε έξω, ενώ πρέπει να μένετε σπίτι. Πόσο εγωιστές μπορεί να είστε; Δεν το έχετε καταλάβεις Άνθρωποι πεθαίνουν…», έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Πεπρωμένο», που ήταν από τις πρώτες που ανακοίνωσαν ότι σταματούν γυρίσματα λόγω κορωνοϊού.   

Με ένα βίντεο, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο, καλεί και ο Μπαρίς Αρντούτς τους φίλους του να μένουν στο σπίτι. Και τα γυρίσματα του «Cukur», της σειράς στην οποία εντάχθηκε πρόσφατα, σταμάτησαν λόγω του κορωνοϊού.   

 Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν, εκτός από τα μηνύματά της με τα οποία παρακινεί τον κόσμο να μένει στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και τα live μέσα από το youtube.

 Μια διαφορετική πρόταση έκανε η Νουργκιούλ Γεσιλτσάι, που επηρεασμένη από την ενασχόλησή της με τη ζωγραφική, προτείνει στους γονείς να περνάνε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. Η ίδια δείχνει πως φτιάχνει ένα εξωγήινο!

Ο Αλπ Ναβρούζ, που τον έχουμε συνηθίσει να μοιράζεται φωτογραφίες από τις βόλτες του, τώρα ανέβασε ένα story από το μπάνιο του με το μήνυμα: «η καραντίνα αρχίζει».

Ο Ντουμάν Φεϊγιάζ, πρωταγωνιστής στη νέα σειρά BARAJ, η οποία σταμάτησε γυρίσματα πριν καλά καλά αρχίσει, ανέβασε ένα διαφορετικό story. Ανέβασε την εξήγηση του λήμματος covidiot - της λέξης που υποτίθεται από το πάντρεμα του ιού «covid» με τη λέξη «ηλίθιος». «Κοβιντιλίθιος», λοιπόν, είναι αυτός που αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις για περιορισμό μετακινήσεων, που επιμένει να κάνει επισκέψεις σε γιαγιάδες και παππούδες, που γεμίζει τα ντουλάπια του με προϊόντα που δε θα χρειαστεί, στερώντας τα από άλλους.  

 Στη γυμναστική στο σπίτι το έχει ρίξει και ο Φουρκάν Αντίτς! Απόδειξη αυτή η φωτογραφία.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO