Ο Τσαγλάρ Ερτουγρούλ αποχαιρετά το AFILI ASK! Έκπληξη η επόμενη συμπρωταγωνίστριά του!

Σειρά ή ταινία ετοιμάζει;
pic
20/03/2020 - 11:57

Η σειρά AFILI ASK ρίχνει αυλαία μετά από μια πολύ πετυχημένη πορεία και ο Τσαγλάρ Ερτουγρούλ ανέβασε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο instagram, μαζί με φωτογραφίες από τα τελευταία γυρίσματα.  

Στο μήνυμά του ο ηθοποιός ευχαριστεί το κοινό που αγάπησε τη σειρά στην οθόνη, αλλά και όλους εκείνους που τους έδειξαν την αγάπη τους με μηνύματα, δώρα και επισκέψεις στο χώρο των γυρισμάτων. Ευχήθηκε να κατάφεραν να χαρίσουν μερικά χαμόγελα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνει όλος ο πλανήτης. Ο Τσαγλάρ Ερτουγρούλ ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς και ιδιαίτερα το σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο που του εμπιστεύθηκαν το ρόλο του Κερέμ.  

Είδατε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου της σειράς; Afili Ask - επεισόδιο 38 - τελευταίο - δείτε το τρέιλερ

Πάντως, πριν ακόμα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς AFILI ASK, η δημοσιογράφος Μπιρσέν Αλτουντάς έχει γράψει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του ηθοποιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο σκηνοθέτης Ολγκιούν Οζντεμίρ θέλει τον Τσαγλάρ Ερτουγρούλ πρωταγωνιστή στην επόμενη ταινία του. Όσο για την πρωταγωνίστρια στην ίδια ταινία, ο Ολγκιούν Οζντεμίρ φαίνεται να έχει ήδη προτείνει το ρόλο στην Μεριέμ Ουζερλί. Διαβάσατε την τελευταία αποκαλυπτική συνέντευξη της; Μεριέμ Ουζερλί: «Έχω πεθάνει πολλές φορές στη ζωή μου!»

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO