ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ - dvd 51 - περίληψη

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μπουρχάν!
pic
13/03/2020 - 12:05

Η Σεράπ δεν έχει ξεχάσει το περιστατικό με το βίντεο και δίνει στη Ζερίν προθεσμία δύο ημερών για να μιλήσει στον Τζενκ. Η Φεριντέ οδηγεί τις γυναίκες της οικογένειας στο δωμάτιο που θα μείνουν Τζενκ και Αζρά μετά το γάμο. Εκεί τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τελεσίγραφο της Σεράπ στη Ζερίν! Τι της ζητάει;

Ο Μπουρχάν βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να μπει στο σπίτι της Αζρά σαν κύριος. Την ίδια ώρα, Μεσούτ και Αζμί συμμαχούν για να μάθουν τι κρύβει ο κοινός εχθρός τους. Φεριντέ, Ζερίν, Σεράπ, Αζρά και Μελίς φεύγουν για την Κλειστή Αγορά, απ’ όπου θα αγοράσουν τα προικιά της Αζρά. Η Ζερίν, σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, δωρίζει στην κοπέλα το ψεύτικο κόσμημά της ως δώρο μεγάλης αξίας.

Η Τζανσού βλέπει στο γραφείο του Τζενκ το χαμένο πορτοφόλι του πατέρα της και το κουβάρι ξετυλίγεται. Τι έχει να πει ο Μπουρχάν στον Τζενκ, όταν θα κληθεί να του απαντήσει πώς βρέθηκε στο δάσος εκείνο το βράδυ; Οι γυναίκες μπαίνουν σε ένα κοσμηματοπωλείο, για να αγοράσει η Σεράπ ένα κόσμημα στην Αζρά και, τελικά, διαπιστώνουν ότι το κόσμημα που φόρεσε η Ζερίν στην Αζρά είναι… μαϊμού! 

Η Ζερίν δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το να αποκαλύψει στην κόρη της την αλήθεια για την οικονομική της κατάσταση… Η Αζρά μπαίνει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο της Σουμρού, που πιστεύει ότι η κοπέλα είναι αυτή που παροτρύνει την κόρη της να ακολουθήσει τον Μπουρχάν…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO