ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 60 - περίληψη

Τζαν και Σανέμ χτίζουν ξανά τη σχέση τους… βλέμμα-βλέμμα!
pic
28/02/2020 - 17:00

Ο Τζαν κάνει επισκευές στο εγκαταλελειμμένο, ξύλινο σπιτάκι της Μιχριμπάν και η Σανέμ τον παρακολουθεί και αναπολεί τη μέρα που βρέθηκε για πρώτη φορά στην καλύβα του. Όμως και το Τζαν μυαλό του Τζαν κάνει flashback σ’ εκείνες τις ευτυχισμένες περιόδους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Εμρέ και Τζαν μαζί θα ξεσκεπάσουν τον Γιήτ!

Αργότερα ο Τζαν τηλεφωνεί στον Εμρέ και του λέει για το σχέδιο πάνω στο οποίο θέλει να δουλέψουν, προκειμένου να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Γιήτ. Ο Αζίζ ενημερώνει την ομάδα για το project που θα αναλάβουν και ότι Τζαν και Σανέμ θα πρέπει να συνεργαστούν για τη φωτογράφηση. Στη συνέχεια, ο Αζίζ κάνει την επίσκεψη που αναβάλει εδώ και καιρό. Η Χιουμά παραμένει επικριτική απέναντί του, αλλά και απέναντι στη Σανέμ κι εκείνος της βάζει στη θέση της, ενημερώνοντάς την για τις προθέσεις του σχετικά με τον Τζαν και τη Σανέμ.

Το ζευγάρι συναντιέται ξανά στην αποβάθρα… Και, για άλλη μία φορά, οι δυο τους μιλούν για το τι έκαναν και τι δεν έκαναν στο παρελθόν που τους κρατά τώρα μακριά. Νιχάτ και Μεβκιμπέ παρακολουθούν τον Εμρέ, ύστερα από τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα που έκανε, και είναι σίγουροι πως έβγαλαν λαβράκι… Έβγαλαν όμως; Απατά ο Εμρέ την κόρη τους; Το σίγουρο είναι ότι με αυτά που είπαν υποψίασαν την Χιουμά ότι ο Αζίζ έχει φιλενάδα!  

Ευτυχώς που ο Τζαν ξεκίνησε τη φωτογράφηση της Σανέμ όταν εκείνη δεν τον έβλεπε κι έχει στα χέρια του υπέροχες, αυθόρμητες πόζες της!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO