ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 58 - περίληψη

Τζαν – Σανέμ: η πρώτη συνάντηση μετά από ένα χρόνο!
pic
14/02/2020 - 16:25

Μιλώντας στη θεία Ρεμιντέ, ο Τζαν κάνει την αυτοκριτική του και αποκαλύπτει γιατί έφυγε και εγκατέλειψε την Σανέμ. Εκείνη, πάλι φεύγοντας του κάνει ένα δώρο, που όταν το ανοίγει του φέρνει δάκρυα στα μάτια…  Η Σανέμ βασανίζεται από τη σκέψη ότι αντιλήφθηκε την παρουσία του Τζαν και μιλά γι’ αυτό στην ψυχοθεραπεύτριά της.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Σανέμ παλεύει για να βρει τον εαυτό της!

Ο Τζέι Τζέι μεταμορφωμένος σε… Τζαν πουλά λεμόνια στη λαϊκή, μέχρι που ο Μούζο τον ενημερώνει ότι πήρε τα δικαιώματα της «Υπέροχης Ιδέας»! Χρηματοδότης της προσπάθειας να «αναστηθεί» η διαφημιστική είναι η Σανέμ, η οποία έχει απομονωθεί σ‘ ένα κτήμα στην εξοχή. Αζίζ και Ρεμιντέ αποφασίζουν να μάθουν ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρείας και πηγαίνουν στο κτήμα, για να τους συναντήσουν.

Όταν γίνεται γνωστό ότι πίσω από την προσπάθεια αναγέννησης της διαφημιστικής κρύβεται η Σανέμ, Αζίζ και Ρεμιντέ, αποφασίζουν να φέρουν εκεί τον Τζαν, για να τους τα ξαναφτιάξουν.  Ο Τζαν πέφτει στην… παγίδα τους, αλλά όταν μαθαίνει για τη Σανέμ αποφασίζει να φύγει. Τη συναντά όμως στο μόλο, όπου έχει δέσει το σκάφος του. Η συνάντησή τους προκαλεί αμηχανία, τρέμουλο και θυμό στη Σανέμ…   

Στο μεταξύ, στο σπίτι οι υπόλοιποι καταστρώνουν σχέδιο, ώστε να μη φύγει ο Τζαν και το πετυχαίνουν! Τζαν και Σανέμ ξαναβρίσκονται μόνοι, αλλά κάθε φορά τα πληγωμένα συναισθήματά τους δεν τους επιτρέπουν να αφεθούν σ’ αυτό που νιώθουν. Όταν Εμρέ και Λεϊλά μαθαίνουν για την παρουσία του Τζαν στο σπίτι της Σανέμ σπεύδουν να βρεθούν δίπλα στ’ αδέλφια τους. Σύντομα, εκεί φτάνουν και ο Νιχάτ με την Μεκβιμπέ.  

Η συζήτηση Νιχάτ – Τζαν θα είναι πολύ διαφωτιστική για τον τελευταίο, που μαθαίνει τι συνέβη στη Σανέμ, από τότε που έφυγε…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO