Οζγκέ Οζπιριντσί: τι καινούργιο ετοιμάζει μετά το «Μια ζωή»;

Ανάσα δεν θα προλάβει να πάρει!
pic
16/02/2020 - 10:00

Ύστερα από τρία χρόνια καθημερινών, εξαντλητικών γυρισμάτων για τη σειρά «Μια ζωή» –η οποία ολοκληρώθηκε πριν από τις Γιορτές–, αλλά και τα γυρίσματα της ταινίας «Biz böyleyiz», το περασμένο καλοκαίρι, η αγαπημένη μας «Μπαχάρ» ρίχνεται πάλι με τα μούτρα στη δουλειά!

Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Μπιρσέν Αλτουντάς, η Οζγκέ Οζπιριντσί θα είναι η πρωταγωνίστρια ακόμη μιας παραγωγής του NETFLIX Τουρκίας, που θα διαρκέσει για 8 επεισόδια. Ίσως αυτός και να είναι ο λόγος που η ηθοποιός είπε τόσο σύντομα το «ναι», σε μια νέα συνεργασία, καθώς οι σειρές για λογαριασμό της διάσημης πλατφόρμας γυρίζονται σε συνθήκες πολύ καλύτερες από αυτές της ελεύθερης τηλεόρασης και έχουν σύντομη διάρκεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Οζγκέ (ξανα)τολμάει να λέει «ναι» σε διαφήμιση που άλλες ηθοποιοί αρνούνται!

Στο πλευρό της, ο γοητευτικός Μπιρκάν Σοκουλού, που στην Ελλάδα γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στην «Αιώνια αγάπη» – και για τρία χρόνια υπήρξε παντρεμένος με την Ασλί Ενβέρ.  Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, το σενάριο της οποίας υπογράφει η μάστερ του είδους, Ετζέ Γιορέντς («Medcezir», «Αιώνια αγάπη», «Kuzey Guney», «Φατμαγκιούλ», «Πειρασμός» κ.ά.) και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο!  

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO