Ντεμέτ Οζντεμίρ: «Όσα γράφονται για μένα είναι ψέματα σε ποσοστό 95%!»

Αλήθεια υπάρχει μόνο σε ό,τι αφορά τη δουλειά της...
pic
27/01/2020 - 15:26

Η Ντεμέτ Οζντεμίρ μίλησε για τη νέα της σειρά "Dogdugun Ev Kaderindir", για την παρουσίαση των βραβείων Pantene Altın Kelebek, αλλά και για όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνη, στη δημοσιογράφο Σινέμ Βουράλ. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής της. Διαβάστε τι είπε...

...για τη νέα της σειρά:  Dogdugun Ev Kaderindir  
«Στο πλατό κλαίω πολύ και προσπαθώ να κάνω όσο πιο σωστά γίνεται τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ. Νομίζω είναι καλό αυτό. Σκέφτομαι ότι πολύ γελάσαμε 8 χρόνια, καιρός και για λίγο κλάμα. Νιώθω καλά και ασφαλής. Μετά το πρώτο επεισόδιο, όταν δεις πως ο κόσμος αγκάλιασε την δουλειά, νιώθεις καλύτερα».

...για την παρουσίαση των βραβείων Pantene Altın Kelebek
«Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και τεράστια ευθύνη για την παρουσίαση των βραβείων. Στην κουλτούρα μας, η παρουσίαση είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν είχα κερδίσει αυτό το βραβείο είχα πει στην ομιλία μου ότι ένιωθα απίστευτα τυχερή. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκεσαι πάνω σε αυτήν την σκηνή. Τώρα ούτε φοβάμαι, ούτε πανικοβάλλομαι. Νιώθω πεταλούδες στο στομάχι. Νιώθω πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη. 
Για να σταθούμε αντάξιοι της τιμής αυτής, όλη η ομάδα δουλεύουμε εδώ και καιρό και ετοιμάζουμε ένα show γεμάτο εκπλήξεις που πιστεύουμε θα το αγαπήσει το κοινό. Θα είναι πραγματικά ένα φοβερό show». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ντεμέτ Οζντεμίρ ζήτησε δώρο γενεθλίων μέσα από το instagram!

...για τη στάση της απέναντι στη ζωή
«Ο σημαντικότερος παράγοντας που ρυθμίζει τη μέρα μου είναι πώς θα ξυπνήσω το πρωί. Δεν λένε "η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί"; Ακριβώς αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινώ την ημέρα καλά και να φεύγω χαρούμενη από το σπίτι. Το μυστικό για την ενέργεια που έχω και την ευτυχισμένη εικόνα είναι η θετική στάση απέναντι στη ζωή και το χαμόγελο. Επικεντρώνομαι σε ό,τι κάνω, ονειρεύομαι και κάποιες φορές τα όνειρά μου πραγματοποιούνται».

...για τα όσα γράφονται για εκείνη στο διαδίκτυο
«Είναι ψέματα σε ποσοστό 95%. Τα μόνα αληθινά νομίζω είναι μόνο όσα αφορούν στη νέα μου δουλειά. Για μένα ό,τι και να πουν ξέρω ποια είμαι και είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου. Πράγματα που μου ρίχνουν την ψυχολογία τα αποφεύγω, δεν τα βλέπω. Ακούω συγκεκριμένους ανθρώπους, αυτούς που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Νομίζω ότι όταν ακούμε τους επικριτές μας, αδικούμε τον εαυτό μας. Πάντως, όταν γράφουν άσχημα για άλλους στεναχωριέμαι. Θεωρώ απόλυτα ειλικρινή μαζί μου την αδερφή μου. Ξέρει να με κρίνει. Δεν ακούγεται σαν κριτικός, αλλά σαν μεγάλη αδερφή. Η μαμά μου δεν με κριτικάρει πολύ, φοβάται μην με ταράξει, μην με στεναχωρήσει».

...για το αν πλήρωσε 4.000 δολάρια για να σβήσει κάθε είδηση που αφορά την ιδιωτική της ζωή από το διαδίκτυο
«Θα πω απλά πως τα χρήματα δεν βγαίνουν και τόσο εύκολα αυτήν την εποχή…»


http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/demet-ozdemirin-altin-kelebek-heyecani-41427930

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO