Η Φαχριγιέ Εβτζέν επιστρέφει!

...και με τσιμπημένο κασέ!
pic
22/01/2020 - 10:29

Μετά το επαγγελματικό διάλειμμα τριών ετών η Φαχριγιέ Εβτζέν ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα σειρά. Μάλιστα, αντί η απουσία της να επηρεάσει αρνητικά το κασέ της, έγινε ακριβώς το αντίθετο!

Η τελευταία τηλεοπτική σειρά της Φαχριγιέ Εβτζέν ήταν το OLENE KADAR (Μέχρι Θανάτου) με συμπρωταγωνιστή τον Ενγκίν Ακγιουρέκ το 2017. Η σειρά αυτή αγαπήθηκε πολύ εκτός Τουρκίας, αλλά όχι και μέσα στη χώρα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί σε 17 επεισόδια. Έκτοτε, η Φαχριγιέ περιορίστηκε στο ρόλο της καλής συζύγου και από πέρσι σε αυτόν της στοργικής μαμάς. Τώρα όμως που ο μικρός Καράν "ξεπετάχτηκε" ήρθε η στιγμή να επιστρέψει και η όμορφη ηθοποιός στα τηλεοπτικά πλατό.  

Σύμφωνα με την είδηση, η ηθοποιός η οποία είχε ήδη απορρίψει 6 προτάσεις για σειρές πριν συμφωνήσει για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Αν και λεπτομέρειες για τη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, διέρρευσε ότι προορίζεται να προβληθεί το Σεπτέμβριο. Αυτό που επίσης έγινε γνωστό είναι ότι η αμοιβή της ηθοποιού για κάθε επεισόδιο θα είναι 100.000 λίρες, δηλαδή 30.000 λίρες περισσότερες από την προηγούμενη δουλειά της!

 

Πηγή: http://www.milliyet.com.tr/cadde/fahriye-evcen-kasesini-arttirdi-6127745

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO