Ντετέκτιβ έκανε τους δημοσιογράφους η Ασλί Ενβέρ!

Τι προσπαθούν να ανακαλύψουν;
pic
21/01/2020 - 10:51

Η προσωπική ζωή της Ασλί Ενβέρ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Τούρκων δημοσιογράφων. Κι επειδή εκείνη δε μιλάει, αναζητούν στοιχεία σε φωτογραφίες! Επειδή η φήμη ότι η γλυκιά Ασλί και ο τραγουδιστής Μουράτ Μποζ κάνουν ακόμα μία προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους έχει αρχίσει να ακούγεται από τον περασμένο Δεκέμβριο, οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει φύλλο και φτερό κάθε ανάρτηση των δυο τους στα social media. Έτσι, ανακάλυψαν ότι ο Μουράτ Μποζ βρέθηκε τον περασμένο μήνα στο σπίτι της Ασλί! Πώς; Δεν πρόσεξε ότι στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται να κάθεται σε ένα καναπέ, που θα μπορούσε να βρίσκεται στο σπίτι της Ασλί Ενβέρ και, μάλιστα, πίσω του διακρίνεται ένα μαξιλάρι, το οποίο επίσης διακοσμεί το σαλόνι της ηθοποιού.  

Αυτό το μαξιλάρι είναι το αποδεικτικό στοιχείο 1....

.. και η φουντίτσα του μαξιλαριού πίσω από τον Μουράτ Μποζ είναι το αποδεικτικό στοιχείο 2.  

Οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι είχε βρεθεί εκείνο το βράδυ για να παρακολουθήσουν μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μπεσίκτας. 

Πάντως, το ότι Ασλί Ενβέρ και Μουράτ Μποζ συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο instagram θεωρείται από τους "ειδικούς" ακόμα ένα στοιχείο που δηλώνει ότι ακόμα δεν έχουν πει το οριστικό αντίο μεταξύ τους... 

   

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO