ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ένας μεγάλος έρωτας που ξεκίνησε από μία ανήθικη πρόταση
pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ - επεισόδιο 1 - περίληψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Παρά τις αυστηρές αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Σεχραζάτ παντρεύεται τον Αχμέτ, γιο μιας πατριαρχικής ισχυρής οικονομικά οικογένειας, και γεννάει ένα αγόρι, τον Καν. Όταν ο γιος τους είναι μόνο ενός έτους, ο Αχμέτ σκοτώνεται σε ένα τροχαίο ατύχημα και η Σεχραζάτ αρχίζει τον αγώνα της για επιβίωση μαζί με το μωρό τους.

Ωστόσο, οι κακοτυχίες αυτής της νέας γυναίκας δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Μαθαίνει ότι ο γιος της έχει λευχαιμία και για την θεραπεία του η Σεχραζάτ πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό των $150.000. Η μεταμόσχευση έχει προγραμματιστεί, συμβατός δότης έχει ήδη βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν και το μόνο που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της είναι η συγκέντρωση των χρημάτων.

Η Σεχραζάτ αποφασίζει να ζητήσει τα χρήματα από τον πεθερό της, τον κ. Μπουρχάν, ένα πολύ πλούσιο και ισχυρό άνθρωπο. Εκείνος της αρνείται. Η Σεχραζάτ προσπαθεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα και δυστυχώς, αποτυγχάνει.

Η νεαρή γυναίκα μη έχοντας άλλη επιλογή, απευθύνεται στον Ονούρ, τον έναν από τους δύο νέους και γοητευτικούς διευθυντές της εταιρείας που εργάζεται, ζητώντας βοήθεια. Ο Ονούρ δεν της αρνείται την οικονομική βοήθεια του. Όμως, υπάρχει κάτι που θέλει κι εκείνος ως αντάλλαγμα…