Ασλί Ενβέρ - Μουράτ Μποζ: έκαναν ψώνια για το γάμο!

Όχι, όμως, για το δικό τους!
pic
11/06/2019 - 07:49

Η Ασλί Ενβέρ και ο Μουράτ Μποζ κάνουν όλο και συχνότερες τις κοινές εμφανίσεις τους όσο περνά ο καιρός, απόδειξη ότι αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίσσονται θετικά στη σχέση τους. 

Τις προάλλες, οι δημοσιογράφοι πέτυχαν το ζευγάρι να κάνει ψώνια σε εμπορικό κέντρο για περισσότερες από 3 ώρες. Η Ασλί και ο Μουράτ δεν τους απέφυγαν, αντίθετα ήταν γελαστοί και απάντησαν σε σύντομες ερωτήσεις. Το ζευγάρι είπε ότι μόλις επέστρεψαν από ένα σύντομο ταξίδι διακοπών που έκαναν: "Όλα πάνε καλά, περάσαμε καλά στις διακοπές μας. Ήρθαμε εδώ για να ψωνίσουμε για το γάμο του Εσέρ (Γιενενλέρ)".  Πάντως, όταν ρωτήθηκαν για το δικό τους γάμου δεν απάντησαν, αν και οι φήμες λένε ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Στην ερώτηση που απηύθυναν οι δημοσιογράφοι στην Ασλί Ενβέρ αν της έχουν λείψει τα γυρίσματα, εκείνη απάντησε: "Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχουν λείψει. Δουλέψαμε πολύ, για αυτό τώρα θέλω να ξεκουραστώ". 

Και ένα κουτσομπολιό: Το διάσημο ζευγάρι επιβιβάστηκε στο πολυτελές τζιπ του και έφυγε. Ο Μουράτ Μποζ έδωσε 200 λίρες στον παρκαδόρο, αλλά μόλις έμαθε ότι έφυγαν οι δημοσιογράφοι, πήρε τηλέφωνο στο πάρκινγκ και είπε ότι θα περάσει να πάρει τα ρέστα του μετά, δηλαδή τις 170 λίρες, ξαφνιάζοντας τους υπαλλήλους.  


Πηγή: http://www.hurriyet.com.tr/galeri-dugune-hazirlik-41239068?p=3

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: