Τι κοινό έχουν η Μελίσα Ασλί Παμούκ και η Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσιέ;

Είναι κάτι ευχάριστο, πάντως...
pic
27/05/2019 - 07:47

Έχει περάσει καιρός από τότε που γνωρίσαμε τη Μελίσα Ασλί Παμούκ και τη Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσιέ ως Ασού και Ζεϊνέπ στο Kara Sevda. Οι δύο όμορφες ηθοποιοί προχώρησαν με άλλες σειρές και είδαν τη δημότικότητά τους να αυξάνεται. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για τα αισθηματικά τους.
Η Μελίσα Ασλί Παμούκ και ο ποδοσφαιριστής Οουζχάν Οζγιακούπ, οι οποίο εδώ και κάποιο καιρό είναι μαζί, ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το ζευγάρι όπως έγινε γνωστό ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ποδοσφαιριστής, στην Ολλανδία, προκειμένου να γνωριστούν οι οικογένειες τους.Με αυτό τον τρόπο θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.   

Η εξομολόγηση της Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ 
Ευχάριστα είναι τα νέα για τα αισθηματικά και της Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ. Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νισάντασι, η ηθοποιός στην ερώτηση "Συνεχίζετε να είστε μόνη σας ή μήπως υπάρχει κάποιος νέος έρωτας;", απάντησε: "Ναι, πλέον είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες".  Να θυμίσουμε ότι η Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ χώρισε πέρσι επεισοδιακά με τον Τουάν Τουναλί. 

Πηγή: http://www.milliyet.com.tr/iliskilerini-resmiyete-dokecekler-magazin-2880240/
Πηγή: http://www.milliyet.com.tr/hazal-filiz-kucukkose-den-ask-magazin-2878574/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: