Νεσλιχάν Αταγκιούλ - Καντίρ Ντοουλού: δεν κρύβουν τον έρωτα τους!

Ο γάμος τους πάει πολύ!
pic
21/05/2019 - 07:35

Νεσλιχάν Αταγκιούλ και Καντίρ Ντοουλού διεκδικούν τον τίτλο του πιο ερωτευμένου ζευγαριού. Φαίνεται στα λόγια, στα βλέμματα, στο πως εκδηλώνουν τα αισθήματα τους μπροστά σε άλλους. 

Πριν λίγες μέρες ο Καντίρ Ντοουλού ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram ένα μικρό βίντεο στο οποίο εκείνος έπαιζε σάζι, ενώ η σύζυγος του Νεσλιχάν Αταγκιούλ είχε σχεδόν αποκοιμηθεί στην πλάτη του. Το ζευγάρι των δυο ηθοποιών έκανε τους θαυμαστές τους να λιώσουν με τη ρομαντική τους ανάρτηση, την οποία ο Καντίρ συνόδευε με το σχόλιο: "Κοίμησε τους δικούς μας με ένα χαμόγελο. Διαρκώς ένα χαμόγελο. Να μη μας λείψει αυτό ποτέ", ενώ στο σάζι του έπαιξε το τραγούδι "Ah bir ateş ver" (Άχ δώσε μου φωτιά).

Τον έρωτα της για τον άνδρα της παραδέχτηκε για άλλη μια φορά η Νεσλιχάν Αταγκιούλ σε συνάντησή της με φοιτητές ενός πανεπιστημίου στην Κερύνεια της Κύπρου.  Η ηθοποιός, όταν της ζητήθηκε να περιγράψει το σύζυγο της με 3 λέξεις σχολίασε :"Ο Καντίρ είναι πολύ εύστροφος, έχει πάντα μια γρήγορη απάντηση. Αλλά αυτό δεν είναι κοντά σε αυτό που αισθάνομαι εγώ. Θα ακουστεί λίγο κλισέ, αλλά δεν μπορώ να χωρέσω τον Καντίρ σε 3 λέξεις".

Πηγή:http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kadir-caldi-neslihan-sirtinda-uyudu-41215530
http://www.milliyet.com.tr/neslihan-atagul-kadir-i-3-5-magazin-2874448/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: